Giriş Kayıt
Cengiz Küçükayvaz

Cengiz Küçükayvaz (49)


Oyuncu

Cengiz Küçükayvaz, 30 Temmuz 1968 Usak, Türkiye doğumlu oyuncu. Azize: Bir Laleli hikayesi (1999), Maskeli Beşler: Irak (2007), Çiçek Taksi (1995), Gemide (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1968
Doğum Yeri: Usak, Türkiye
Burcu: Aslan
6.0 (13 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 48 Dram Oyuncu    
2015 47 Komedi Oyuncu 4.1 230
2014 46 Komedi Oyuncu    
2014 46 Animasyon Oyuncu 5.5 169
2011 43 Oyuncu 2.5 106
2010 42 Komedi Oyuncu 5.6 4,823
2010 42 Komedi Oyuncu 3.7 288
2009 41 Komedi Oyuncu 6.3 3,609
2008 40 Komedi Oyuncu 1.5 494
2008 40 Komedi Oyuncu 2.8 3,317
2007 39 Aksiyon Oyuncu 1.8 6,445
2007 39 Macera Oyuncu 3.6 2,748
2007 39 Komedi Oyuncu    
2006 38 Dram Oyuncu 6.8 1,367
2005 37 Komedi Oyuncu 2.8 5,816
2005 37 Komedi Oyuncu 4.1 3,368
2005 37 Komedi Oyuncu 2.9 5,053
2004 Komedi Oyuncu 3.8 1,307
2003 35 Komedi Oyuncu 2.9 4,666
2003 35 Komedi Oyuncu 2.6 1,524
2002 34 Komedi Oyuncu 3.2 473
2001 33 Oyuncu 4.6 1,758
2000 Komedi Oyuncu    
1999 31 Komedi Oyuncu 5.6 5,080
1999 31 Dram Oyuncu 7.0 1,711
1998 30 Suç Oyuncu 8.1 9,219
1995 Oyuncu 6.2 653
1993 25 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017