Giriş Kayıt
Cengiz Küçükayvaz

Cengiz Küçükayvaz (48)


Oyuncu

Cengiz Küçükayvaz, 30 Temmuz 1968 Usak, Türkiye doğumlu oyuncu. Azize: Bir Laleli hikayesi (1999), Maskeli Beşler: Irak (2007), Çiçek Taksi (1995), Gemide (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1968
Doğum Yeri: Usak, Türkiye
Burcu: Aslan
6.0 (11 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 48 Dram Oyuncu    
2015 47 Komedi Oyuncu 4.1 218
2014 46 Komedi Oyuncu    
2014 46 Animasyon Oyuncu 5.6 163
2011 43 Oyuncu 2.5 103
2010 42 Komedi Oyuncu 5.7 4,671
2010 42 Komedi Oyuncu 3.7 283
2009 41 Komedi Oyuncu 6.3 3,488
2008 40 Komedi Oyuncu 1.5 488
2008 40 Komedi Oyuncu 2.8 3,216
2007 39 Aksiyon Oyuncu 1.8 6,320
2007 39 Macera Oyuncu 3.5 2,639
2007 39 Komedi Oyuncu    
2006 38 Dram Oyuncu 6.8 1,331
2005 37 Komedi Oyuncu 2.8 5,656
2005 37 Komedi Oyuncu 4.1 3,215
2005 37 Komedi Oyuncu 2.9 4,907
2004 Komedi Oyuncu 3.7 1,224
2003 35 Komedi Oyuncu 2.9 4,529
2003 35 Komedi Oyuncu 2.6 1,504
2002 34 Komedi Oyuncu 3.2 466
2001 33 Oyuncu 4.6 1,716
2000 Komedi Oyuncu    
1999 31 Komedi Oyuncu 5.6 4,918
1999 31 Dram Oyuncu 7.0 1,613
1998 30 Suç Oyuncu 8.1 8,812
1995 Oyuncu 6.1 592
1993 25 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (7,539) Fargo (6,762) Arrow (5,616) The 100 (5,205) Better Call Saul (4,112) Lucifer (3,477) 12 Monkeys (3,437) American Gods (3,417) Supernatural (2,956) Game of Thrones (2,863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017