Giriş Kayıt
Cengiz Küçükayvaz

Cengiz Küçükayvaz (49)


Oyuncu

Cengiz Küçükayvaz, 30 Temmuz 1968 Usak, Türkiye doğumlu oyuncu. Azize: Bir Laleli hikayesi (1999), Maskeli Beşler: Irak (2007), Çiçek Taksi (1995), Gemide (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1968
Doğum Yeri: Usak, Türkiye
Burcu: Aslan
6.0 (13 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.5 116
2016 48 Dram Oyuncu    
2015 47 Komedi Oyuncu 4.1 236
2014 Komedi Oyuncu 3.2 117
2014 46 Komedi Oyuncu    
2014 46 Animasyon Oyuncu 5.5 176
2011 43 Oyuncu 2.5 106
2010 42 Komedi Oyuncu 5.6 5,024
2010 42 Komedi Oyuncu 3.7 293
2009 41 Komedi Oyuncu 6.3 3,811
2008 40 Komedi Oyuncu 1.5 525
2008 40 Komedi Oyuncu 2.8 3,482
2008 Komedi Oyuncu 1.6 14
2007 39 Aksiyon Oyuncu 1.8 6,552
2007 39 Macera Oyuncu 3.6 2,928
2007 Komedi Oyuncu 5.1 10
2006 38 Dram Oyuncu 6.8 1,404
2005 37 Komedi Oyuncu 2.8 6,028
2005 37 Komedi Oyuncu 4.1 3,561
2005 37 Komedi Oyuncu 2.9 5,239
2004 Komedi Oyuncu 3.8 1,402
2003 35 Komedi Oyuncu 2.9 4,828
2003 35 Komedi Oyuncu 2.6 1,569
2002 34 Komedi Oyuncu 3.2 486
2001 33 Oyuncu 4.6 1,822
2000 Komedi Oyuncu 5.7 9
1999 31 Komedi Oyuncu 5.6 5,297
1999 31 Dram Oyuncu 7.0 1,866
1998 30 Suç Oyuncu 8.1 9,680
1995 Oyuncu 6.2 707
1995 Komedi Oyuncu 5.0 14
1993 25 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018