Giriş Kayıt
Cengiz Küçükayvaz

Cengiz Küçükayvaz (49)


Oyuncu

Cengiz Küçükayvaz, 30 Temmuz 1968 Usak, Türkiye doğumlu oyuncu. Azize: Bir Laleli hikayesi (1999), Maskeli Beşler: Irak (2007), Çiçek Taksi (1995), Gemide (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1968
Doğum Yeri: Usak, Türkiye
Burcu: Aslan
5.8 (12 Oy)
  • Currently 115/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 48 Dram Oyuncu    
2015 47 Komedi Oyuncu 4.2 229
2014 46 Komedi Oyuncu    
2014 46 Animasyon Oyuncu 5.5 168
2011 43 Oyuncu 2.5 106
2010 42 Komedi Oyuncu 5.7 4,743
2010 42 Komedi Oyuncu 3.7 286
2009 41 Komedi Oyuncu 6.3 3,553
2008 40 Komedi Oyuncu 1.5 491
2008 40 Komedi Oyuncu 2.8 3,259
2007 39 Aksiyon Oyuncu 1.8 6,365
2007 39 Macera Oyuncu 3.6 2,688
2007 39 Komedi Oyuncu    
2006 38 Dram Oyuncu 6.8 1,349
2005 37 Komedi Oyuncu 2.8 5,727
2005 37 Komedi Oyuncu 4.1 3,285
2005 37 Komedi Oyuncu 2.9 4,975
2004 Komedi Oyuncu 3.7 1,275
2003 35 Komedi Oyuncu 2.9 4,595
2003 35 Komedi Oyuncu 2.6 1,514
2002 34 Komedi Oyuncu 3.2 469
2001 33 Oyuncu 4.6 1,741
2000 Komedi Oyuncu    
1999 31 Komedi Oyuncu 5.6 4,990
1999 31 Dram Oyuncu 7.0 1,664
1998 30 Suç Oyuncu 8.1 8,973
1995 Oyuncu 6.2 631
1993 25 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017