Giriş Kayıt
Cengiz Küçükayvaz

Cengiz Küçükayvaz (49)


Oyuncu

Cengiz Küçükayvaz, 30 Temmuz 1968 Usak, Türkiye doğumlu oyuncu. Azize: Bir Laleli hikayesi (1999), Maskeli Beşler: Irak (2007), Çiçek Taksi (1995), Gemide (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1968
Doğum Yeri: Usak, Türkiye
Burcu: Aslan
6.0 (13 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 8.1 76
2016 48 Dram Oyuncu    
2015 47 Komedi Oyuncu 4.1 230
2014 46 Komedi Oyuncu    
2014 46 Animasyon Oyuncu 5.5 172
2011 43 Oyuncu 2.5 106
2010 42 Komedi Oyuncu 5.6 4,892
2010 42 Komedi Oyuncu 3.7 293
2009 41 Komedi Oyuncu 6.3 3,685
2008 40 Komedi Oyuncu 1.5 515
2008 40 Komedi Oyuncu 2.8 3,378
2007 39 Aksiyon Oyuncu 1.8 6,482
2007 39 Macera Oyuncu 3.6 2,816
2007 39 Komedi Oyuncu    
2006 38 Dram Oyuncu 6.8 1,377
2005 37 Komedi Oyuncu 2.8 5,884
2005 37 Komedi Oyuncu 4.1 3,434
2005 37 Komedi Oyuncu 2.9 5,120
2004 Komedi Oyuncu 3.8 1,333
2003 35 Komedi Oyuncu 2.9 4,727
2003 35 Komedi Oyuncu 2.6 1,538
2002 34 Komedi Oyuncu 3.2 475
2001 33 Oyuncu 4.6 1,777
2000 Komedi Oyuncu    
1999 31 Komedi Oyuncu 5.6 5,169
1999 31 Dram Oyuncu 7.0 1,770
1998 30 Suç Oyuncu 8.1 9,403
1995 Oyuncu 6.2 673
1993 25 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017