Giriş Kayıt
Cengiz Küçükayvaz

Cengiz Küçükayvaz (48)


Oyuncu

Cengiz Küçükayvaz, 30 Temmuz 1968 Usak, Türkiye doğumlu oyuncu. Azize: Bir Laleli hikayesi (1999), Maskeli Beşler: Irak (2007), Çiçek Taksi (1995), Gemide (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1968
Doğum Yeri: Usak, Türkiye
Burcu: Aslan
6.0 (11 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 48 Dram Oyuncu    
2015 47 Komedi Oyuncu 4.2 198
2014 46 Komedi Oyuncu    
2014 46 Animasyon Oyuncu 5.6 158
2011 43 Oyuncu 3.4 98
2010 42 Komedi Oyuncu 5.7 4,524
2010 42 Komedi Oyuncu 3.7 273
2009 41 Komedi Oyuncu 6.3 3,356
2008 40 Komedi Oyuncu 1.5 471
2008 40 Komedi Oyuncu 2.8 3,091
2007 39 Aksiyon Oyuncu 1.8 6,146
2007 39 Macera Oyuncu 3.5 2,500
2007 39 Komedi Oyuncu    
2006 38 Dram Oyuncu 6.8 1,304
2005 37 Komedi Oyuncu 2.7 5,520
2005 37 Komedi Oyuncu 4.0 3,051
2005 37 Komedi Oyuncu 2.9 4,761
2004 Komedi Oyuncu 3.7 1,176
2003 35 Komedi Oyuncu 2.9 4,423
2003 35 Komedi Oyuncu 2.6 1,480
2002 34 Komedi Oyuncu 3.2 455
2001 33 Oyuncu 4.6 1,665
2000 Komedi Oyuncu    
1999 31 Komedi Oyuncu 5.6 4,738
1999 31 Dram Oyuncu 7.0 1,499
1998 30 Suç Oyuncu 8.2 8,359
1995 Oyuncu 6.0 553
1993 25 Oyuncu    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,660) Assassin's Creed (5,756) Passengers (5,122) Doctor Strange (4,113) Allied (2,936) Split (2,517) Arrival (2,459) xXx: Return of Xander Cage (2,331) Forushande (2,177) Moana (1,901)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,309) Taboo (4,621) Arrow (4,586) Legion (4,439) Vikings (3,781) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,287) Blindspot (3,191) Black Sails (3,159) Suits (3,036) Legends of Tomorrow (2,366)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017