Giriş Kayıt
Suki Kwan

Suki Kwan (51)


Oyuncu

Suki Kwan, 11 Mart 1966 Hong Kong, Çin doğumlu oyuncu. Altın Yumruk 2 (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mart 1966
Doğum Yeri: Hong Kong, Çin
Diğer Bir İsmi: Xiumei Guan | Sau-Mei Kwan | Shooky Kwan | Kwan Sa
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Colour of the Loyalty
2005 39 Suç Oyuncu 6.6 121
2001 35 Dram Oyuncu    
2001 35 Suç Oyuncu 6.6 225
2000 34 Dram Oyuncu 8.0 9
2000 34 Dram Oyuncu    
2000 34 Romantik Oyuncu 5.8 197
1999 33 Aksiyon Oyuncu    
1999 33 Gerilim Oyuncu 6.6 238
1999 33 Dram Oyuncu 5.7 194
1999 33 Komedi Oyuncu    
1998 32 Aksiyon Oyuncu 6.4 325

Büyük Risk
1995 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,271

Altın Yumruk 2
1994 28 Aksiyon Oyuncu 7.6 36,291
1990 24 Komedi Oyuncu 6.2 292
1989 23 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,192
Dizi Altyazıları
American Gods (6,543) Fargo (6,402) Arrow (6,020) The Flash (5,119) The 100 (4,487) The Blacklist (3,793) 12 Monkeys (3,705) Better Call Saul (3,376) Supernatural (3,174) Game of Thrones (3,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017