Giriş Kayıt
Jennie Kwan

Jennie Kwan (43)


Oyuncu

Jennifer Trinidad Fernando, 09 Eylül 1973 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. "California Dreams" (1992) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jennifer Trinidad Fernando
Doğum Tarihi: 09 Eylül 1973
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 42 Komedi Oyuncu 6.6 9
2015 42 Komedi Oyuncu 6.6 63,773
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 335
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 2,879
2006 Animasyon Oyuncu    

Avatar: Son Havabükücü
2005 Animasyon Oyuncu 9.2 144,985
1991 Animasyon Oyuncu 6.1 33
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,242) Split (5,502) Rogue One (5,202) Hidden Figures (4,295) Assassin's Creed (3,497) Paterson (3,275) Patriots Day (2,886) Live by Night (2,437) Allied (2,263) Brimstone (1,745)
Dizi Altyazıları
Legion (8,753) Arrow (5,228) The Flash (5,033) The Expanse (2,830) The 100 (2,679) Legends of Tomorrow (2,580) The Blacklist (2,114) Colony (2,037) Vikings (1,953) Designated Survivor (1,836)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017