Giriş Kayıt
Jennie Kwan

Jennie Kwan (44)


Oyuncu

Jennifer Trinidad Fernando, 09 Eylül 1973 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. "California Dreams" (1992) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jennifer Trinidad Fernando
Doğum Tarihi: 09 Eylül 1973
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 42 Komedi Oyuncu 6.6 9
2015 42 Komedi Oyuncu 6.6 68,565
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 335
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 2,879
2006 Animasyon Oyuncu    

Avatar: Son Havabükücü
2003 Animasyon Oyuncu 9.2 167,531
1991 Animasyon Oyuncu 6.1 33
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018