Giriş Kayıt
Jennie Kwan

Jennie Kwan (43)


Oyuncu

Jennifer Trinidad Fernando, 09 Eylül 1973 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. "California Dreams" (1992) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jennifer Trinidad Fernando
Doğum Tarihi: 09 Eylül 1973
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 42 Komedi Oyuncu 6.6 9
2015 42 Komedi Oyuncu 6.6 63,332
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 335
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 2,879
2006 Animasyon Oyuncu    

Avatar: Son Havabükücü
2005 Animasyon Oyuncu 9.2 143,411
1991 Animasyon Oyuncu 6.1 33
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,998) Passengers (8,452) Doctor Strange (4,755) Arrival (3,559) Assassin's Creed (2,948) Allied (2,771) Fences (2,690) Hacksaw Ridge (2,241) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,427)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,487) Legion (8,498) The 100 (8,075) Taboo (6,741) The Big Bang Theory (5,776) Arrow (4,744) Black Sails (3,846) Vikings (3,379) The Expanse (3,362) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017