Giriş Kayıt
Jennie Kwan

Jennie Kwan (43)


Oyuncu

Jennifer Trinidad Fernando, 09 Eylül 1973 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. "California Dreams" (1992) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jennifer Trinidad Fernando
Doğum Tarihi: 09 Eylül 1973
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 42 Komedi Oyuncu 6.6 9
2015 42 Komedi Oyuncu 6.6 62,688
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 335
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 2,879
2006 Animasyon Oyuncu    

Avatar: Son Havabükücü
2005 Animasyon Oyuncu 9.2 141,482
1991 Animasyon Oyuncu 6.1 33
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017