Giriş Kayıt
Alexander Kuznetsov

Alexander Kuznetsov (57)


Oyuncu

Aleksandr Konstantinovich Kuznetsov, 02 Aralık 1959 Petrovka, Primorsky Krai, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu. Uzay Kovboyları (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Aleksandr Konstantinovich Kuznetsov
Doğum Tarihi: 02 Aralık 1959
Doğum Yeri: Petrovka, Primorsky Krai, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: Alex Kuz | Alex Kuzne | Aleksandr Kuznetsov | Alex
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 53 Oyuncu 5.3 947
2012 53 Suç Oyuncu    

Şans Sende
2007 48 Dram Oyuncu 5.9 18,397
2006 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,134
2005 46 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,416
2004 Aksiyon Oyuncu 6.7 343

Medusa Darbesi
2004 45 Aksiyon Çeşitli 7.8 371,069
2003 Aksiyon Oyuncu 6.9 275
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 38,864
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 153,894

Uzay Kovboyları
2000 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 62,499
2000 41 Aksiyon Oyuncu    

Barışçı
1997 38 Aksiyon Oyuncu 5.9 47,659
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,827
1983 24 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,808) Silence (1,872) Personal Shopper (1,640) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (723) The Void (720) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,898) Supernatural (4,687) The Flash (4,492) Arrow (3,938) The Big Bang Theory (3,242) Better Call Saul (2,902) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,176)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017