Giriş Kayıt
Alexander Kuznetsov

Alexander Kuznetsov (57)


Oyuncu

Aleksandr Konstantinovich Kuznetsov, 02 Aralık 1959 Petrovka, Primorsky Krai, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu. Uzay Kovboyları (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Aleksandr Konstantinovich Kuznetsov
Doğum Tarihi: 02 Aralık 1959
Doğum Yeri: Petrovka, Primorsky Krai, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: Alex Kuz | Alex Kuzne | Aleksandr Kuznetsov | Alex
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 53 Oyuncu 5.3 947
2012 53 Suç Oyuncu    

Şans Sende
2007 48 Dram Oyuncu 5.9 18,397
2006 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,134
2005 46 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,416
2004 Aksiyon Oyuncu 6.7 343

Medusa Darbesi
2004 45 Aksiyon Çeşitli 7.8 368,923
2003 Aksiyon Oyuncu 6.9 275
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 38,717
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 153,028

Uzay Kovboyları
2000 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 62,198
2000 41 Aksiyon Oyuncu    

Barışçı
1997 38 Aksiyon Oyuncu 5.9 47,473
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,775
1983 24 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,025) Rogue One (5,729) Split (4,329) Assassin's Creed (3,158) Hidden Figures (2,832) Paterson (2,580) Brimstone (2,459) Patriots Day (1,805) The Institute (1,605) The Great Wall (1,421)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,478) Legion (7,986) Arrow (4,788) Legends of Tomorrow (2,434) The Expanse (2,265) Into the Badlands (2,170) Vikings (2,031) The Blacklist (1,965) Black Sails (1,772) 24: Legacy (1,688)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017