Giriş Kayıt
Dylan Kussman

Dylan Kussman


Oyuncu, Senarist

Dylan Kussman, oyuncu, senarist. Wild Hearts Can't Be Broken (1991), Ölü Ozanlar Derneği (1989), (2012) Jack Reacher (2012), (2000) Silahların Gölgesinde (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Senarist
Oyuncu
5.6 88,865
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 256,750

Uçuş
2012 Dram Oyuncu 7.3 280,388
2012 Dram Oyuncu
6.3 2,278

İkili Oyun
2008 Komedi Oyuncu 6.0 28,685
2007 Dram Oyuncu 4.7 210
2006 Suç Oyuncu 5.6 1,184

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç Oyuncu 4.5 5,824

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 62,052

X-Men 2
2003 Aksiyon Oyuncu 7.5 440,322

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Oyuncu 6.7 28,407
1991 Dram Oyuncu 7.2 4,072
1991 Aksiyon Oyuncu 5.4 267

Ölü Ozanlar Derneği
1989 Komedi Oyuncu 8.0 300,168
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017