Giriş Kayıt
Katy Kurtzman

Katy Kurtzman (51)


Oyuncu

Katy Kurtzman, 16 Eylül 1965 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu. The New Adventures of Heidi (1978) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Eylül 1965
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 34 Dram Oyuncu 3.8 373
1998 33 Komedi Oyuncu 4.6 192

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,665

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.4 12,449
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,119
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,488) Supernatural (4,715) The Expanse (4,353) Vikings (4,175) Suits (3,694) The Big Bang Theory (2,571) Sherlock (2,521) Arrow (2,062) Legion (2,012) Blindspot (1,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017