Giriş Kayıt
Katy Kurtzman

Katy Kurtzman (51)


Oyuncu

Katy Kurtzman, 16 Eylül 1965 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu. The New Adventures of Heidi (1978) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Eylül 1965
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 34 Dram Oyuncu 3.8 373
1998 33 Komedi Oyuncu 4.6 192

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,773

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.4 12,720
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,143
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017