Giriş Kayıt
Katy Kurtzman

Katy Kurtzman (52)


Oyuncu

Katy Kurtzman, 16 Eylül 1965 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu. The New Adventures of Heidi (1978) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Eylül 1965
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 34 Dram Oyuncu 3.8 373
1998 33 Komedi Oyuncu 4.6 192

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 5,364

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.4 13,637
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,317
Film Altyazıları
Rampage (13,559) Ready Player One (8,168) Blockers (2,066) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,545) The Cured (760) Future World (723) Den 12. mann (651) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,871) The 100 (3,033) The Expanse (2,380) La casa de papel (2,306) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018