Giriş Kayıt
Haluk Kurdoğlu

Haluk Kurdoğlu (72)


Oyuncu

Haluk Kurdoğlu, 01 Ocak 1932 Aydin, Türkiye doğumlu oyuncu. Reis Bey (1990) yapımıyla biliniyor.27 Eylül 2004 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1932
Ölüm Tarihi: 27 Eylül 2004
Doğum Yeri: Aydin, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Haluk Kurdoglu
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Macera Oyuncu    
2002 70 Dram Oyuncu 5.8 500
2002 Macera Oyuncu 4.2 23
2001 69 Dram Oyuncu 6.6 2,801
1999 Dram Oyuncu 3.8 71
1995 63 Korku Oyuncu 6.0 144
1994 62 Tarihi Oyuncu 9.0 1,305
1994 62 Oyuncu 7.1 24
1993 61 Biyografi Oyuncu 7.1 198
1990 58 Dram Oyuncu 7.6 66
1990 58 Dram Oyuncu 7.8 394
1989 57 Oyuncu    
1988 Oyuncu    
1988 56 Aksiyon Oyuncu 4.6 16
1987 Dram Oyuncu    
1987 Dram Oyuncu 8.2 44
1986 54 Tarihi Oyuncu 8.2 142
1986 Dram Oyuncu    
1986 54 Macera Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 7.8 28
1984 52 Dram Oyuncu 7.0 34
1983 Dram Oyuncu 7.8 135
1982 50 Oyuncu 5.8 9
1964 32 Dram Oyuncu 7.9 43
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017