Giriş Kayıt
Toshio Kurosawa

Toshio Kurosawa (73)


Oyuncu

Toshio Kurosawa, 04 Şubat 1944 Kanagawa, Japonya doğumlu oyuncu. Shurayukihime (1973), Jingi naki tatakai: Chojo sakusen (1974), (1965) Samurai (1965), (1973) Goyôkiba: Kamisori Hanzô jigoku zeme (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1944
Doğum Yeri: Kanagawa, Japonya
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 68 Aksiyon Oyuncu 5.2 119
2010 66 Dram Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 7.4 121
2003 Oyuncu    
1974 30 Aksiyon Oyuncu 7.6 564
1973 29 Aksiyon Oyuncu 7.7 8,015
1973 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 857
1972 28 Aksiyon Oyuncu 6.8 467
1971 27 Suç Oyuncu 7.4 317
1970 26 Oyuncu    
1969 25 Dram Oyuncu 6.6 115
1968 24 Dram Oyuncu 7.1 81
1968 24 Dram Oyuncu 7.3 44
1967 23 Dram Oyuncu 7.7 472
1966 22 Suç Oyuncu 6.8 71
1966 22 Dram Oyuncu 7.5 204
1965 21 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,464
Film Altyazıları
Gold (7,032) Rings (3,734) Logan (2,967) Get Out (2,274) La La Land (2,038) Split (1,820) The Age of Shadows (1,784) Zashchitniki (1,638) The Great Wall (1,478) Office Christmas Party (1,389)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,741) The Blacklist (4,047) The Expanse (3,255) Better Call Saul (2,092) The Last Kingdom (1,986) Game of Thrones (1,600) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,587) Doctor Who (1,582) Vikings (1,573) Supernatural (1,550)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017