Giriş Kayıt
Sakari Kuosmanen

Sakari Kuosmanen (61)


Oyuncu, Müzisyen

Sakari Kuosmanen, 06 Eylül 1956 Finlandiya doğumlu oyuncu, müzisyen. Sürüklenen Bulutlar (1996), Cennetteki Gölgeler (1986), Juha (1999), Geçmişi Olmayan Adam (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1956
Doğum Yeri: Finlandiya
Diğer Bir İsmi: Saku Kuosmanen
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Umudun Öteki Yüzü
2017 61 Komedi Oyuncu 7.3 4,327
2009 53 Komedi Oyuncu 6.5 1,088
2009 53 Komedi Oyuncu 5.1 581
2003 47 Komedi Oyuncu 6.5 2,532

Geçmişi Olmayan Adam
2002 46 Komedi Oyuncu 7.7 17,662
1999 43 Komedi Oyuncu 7.0 1,858

Sürüklenen Bulutlar
1996 40 Komedi Oyuncu 7.7 4,947
1994 38 Aksiyon Oyuncu 4.9 100
1994 38 Belgesel Oyuncu 6.9 528

Dünyada Bir Gece
1991 35 Komedi Oyuncu 7.8 45,225

Leningrad Kovboyları Amerika'ya
1989 33 Komedi Oyuncu
Müzik
7.0 5,112
1989 33 Komedi Oyuncu 6.3 211
1988 32 Suç Oyuncu 7.6 4,055
1987 Komedi Oyuncu 6.3 476

Cennetteki Gölgeler
1986 30 Komedi Oyuncu 7.6 3,041

Kalamar Birliği
1985 29 Komedi Oyuncu
Müzik
7.2 2,111
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017