Giriş Kayıt
Mike Kunkel

Mike Kunkel (48)


Sanat Bölümü, Animasyon, Senarist, Görsel Efekt

Mike Kunkel, 30 Eylül 1969 California, ABD doğumlu sanat bölümü, animasyon, senarist, görsel efekt. Tarzan (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1969
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Kunkel
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 48 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 125

Şirinler: Kayıp Köy
2017 48 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 10,896

Süper Papağan
2016 47 Animasyon Yönetmen 4.9 117

Çılgın Dostlar 4 : Korkak Kahraman
2015 Animasyon 5.3 428
2015 46 Animasyon Sanat Bölümü    

Kahraman İkili
2013 44 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 19,521
2013 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 1,499

Kick Buttowski: Korkusuz Şehir Çocuğu
2010 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 1,941

Özel Ajan Oso
2009 Animasyon Sanat Bölümü 5.3 309
2006 37 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 3,398
2005 36 Animasyon Sanat Bölümü    

Arkadaşım Maymun
2005 Animasyon Animasyon 6.1 2,177

Kahraman İnekler
2004 35 Animasyon Senarist 5.4 13,823
1999 30 Animasyon Animasyon 7.2 162,461

Herkül
1997 28 Animasyon Animasyon 7.2 161,653
1997 28 Animasyon Animasyon 6.9 5,940

Masallar Prensi
1994 25 Animasyon Animasyon 6.0 17,524
1993 24 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
6.5 3,890
Dizi Altyazıları
Vikings (7,119) Shameless (5,962) Game of Thrones (3,899) Mr. Robot (3,329) Supernatural (3,061) The Big Bang Theory (2,411) Arrow (2,388) Outlander (2,193) Gotham (1,986) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017