Giriş Kayıt
Mike Kunkel

Mike Kunkel (48)


Sanat Bölümü, Animasyon, Senarist

Mike Kunkel, 30 Eylül 1969 California, ABD doğumlu sanat bölümü, animasyon, senarist. Tarzan (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1969
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Kunkel
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 48 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 188

Şirinler: Kayıp Köy
2017 48 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 13,299

Süper Papağan
2016 47 Animasyon Yönetmen 4.9 117

Çılgın Dostlar 4 : Korkak Kahraman
2015 Animasyon 5.3 428
2015 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 519

Kahraman İkili
2013 44 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 19,521

Prenses Sofia
2013 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 1,638

Kick Buttowski: Korkusuz Şehir Çocuğu
2010 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 1,941

Özel Ajan Oso
2009 Animasyon Sanat Bölümü 5.3 309
2006 37 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 3,398
2005 36 Animasyon Sanat Bölümü    

Arkadaşım Maymun
2005 Animasyon Animasyon 6.1 2,177

Kahraman İnekler
2004 35 Animasyon Senarist 5.4 13,823
1999 30 Animasyon Animasyon 7.2 169,046

Herkül
1997 28 Animasyon Animasyon 7.3 168,989
1997 28 Animasyon Animasyon 6.9 5,940

Masallar Prensi
1994 25 Animasyon Animasyon 6.0 18,092
1993 24 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
6.5 3,890
Film Altyazıları
Rampage (12,741) Ready Player One (9,343) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,979) The Cured (1,952) Set It Up (997) Blockers (911) Den 12. mann (906) Journey's End (798) Black Panther (664)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,375) 12 Monkeys (3,069) La casa de papel (2,612) Into the Badlands (2,542) Legion (1,657) Fear the Walking Dead (1,447) The Expanse (1,326) Vikings (999) The Crossing (999) The 100 (950)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018