Giriş Kayıt
Mike Kunkel

Mike Kunkel (47)


Sanat Bölümü, Animasyon, Senarist, Görsel Efekt

Mike Kunkel, 30 Eylül 1969 California, ABD doğumlu sanat bölümü, animasyon, senarist, görsel efekt. Tarzan (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1969
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Kunkel
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Sanat Bölümü    

Süper Papağan
2015 46 Animasyon Yönetmen 6.5 19

Çılgın Dostlar 4 : Korkak Kahraman
2015 Animasyon 5.3 428
2015 46 Animasyon Sanat Bölümü    

Kahraman İkili
2013 44 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 18,730
2013 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 1,318

Kick Buttowski: Korkusuz Şehir Çocuğu
2010 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 1,941
2009 Macera Sanat Bölümü 5.3 278
2005 36 Animasyon Sanat Bölümü    

Arkadaşım Maymun
2005 Animasyon Animasyon 6.1 2,177

Kahraman İnekler
2004 35 Animasyon Senarist 5.4 13,823
1999 30 Animasyon Animasyon 7.2 152,195

Herkül
1997 28 Animasyon Animasyon 7.2 150,983
1997 28 Animasyon Animasyon 6.9 5,656

Masallar Prensi
1994 25 Animasyon Animasyon 5.9 16,710
1993 24 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
6.5 3,890
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017