Giriş Kayıt
Drew Kunin

Drew Kunin


Sesler, Oyuncu

Drew Kunin, sesler, oyuncu. Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi (1996), Kırık Çiçekler (2005), Uluslararası (2009), Cennetten de Garip (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrew Paul Kunin | Andrew Kunin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 6.9 33,534
2017 Komedi Sesler 5.5 249
2017 Biyografi Sesler 7.2 76,013
2017 Dram Sesler 6.3 5,701
2016 Komedi Sesler 7.4 46,992
2016 Dram Sesler 6.3 17,288
2016 Oyuncu 6.5 1,656
2016 Dram Sesler 7.8 18,282

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Sesler 7.6 245,103

Yıldızlararası
2014 Macera Sesler 8.6 1,182,587

Kalbin Direnişi
2014 Dram Sesler 8.0 22,308

Aile Sırları
2013 Dram Sesler 7.2 76,189

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Sesler 7.3 75,548

Aşk
2013 Dram Sesler 8.0 430,257
2013 Oyuncu 7.4 2,670

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sesler 6.9 11,297

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Sesler 7.9 504,381

Vahşiler
2012 Suç Sesler 6.5 111,799
2011 Dram Sesler 7.7 15,238

Ye Dua Et Sev
2010 Dram Sesler 5.7 72,847

Fırtına
2010 Komedi Sesler 5.4 6,762

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Sesler 6.8 41,951
2009 Macera Sesler 5.8 10,848

Özgür Woodstock
2009 Komedi Sesler 6.7 26,393

Kontrol Limitleri
2009 Suç Sesler 6.3 17,091

Uluslararası
2009 Aksiyon Sesler 6.5 84,590

New York Yanılsamaları
2008 Komedi Sesler 7.5 67,122

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi Sesler 6.1 17,440

Benim Aşk Pastam
2007 Dram Sesler 6.7 46,577

Dikkat Şehvet
2007 Dram Sesler 7.6 33,316
2007 Suç Sesler 7.7 363,885

Kır Evi Arkadaşı
2006 Komedi Sesler 6.8 19,755

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Sesler 6.2 22,063

Brokeback Dağı
2005 Dram Sesler 7.7 286,409

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Sesler 7.2 88,979

Gurur Dünyası
2004 Dram Sesler 6.2 18,427

Sil Baştan
2004 Dram 8.3 775,215
2004 Komedi Sesler 6.2 46,602

Bir Konuşabilse
2003 Dram Sesler 7.8 357,725

Kahve Ve Sigara
2003 Komedi Sesler 7.1 52,312

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Sesler 5.7 231,177

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Sesler 7.4 39,482

Tersyüz
2002 Komedi Sesler 7.7 158,923

10 Dakika İçinde: Trompet
2002 Dram Sesler 7.3 2,693

İçgüdü
2001 Komedi Sesler 6.4 15,640

Öykü Anlatımı
2001 Komedi Sesler 6.9 15,379

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Sesler 7.9 233,125
1999 Dram Sesler 6.8 11,832

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Sesler 7.5 76,950

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Sesler 6.1 3,691

Kuzen Bette
1998 Komedi Sesler 6.2 2,109

Buz Fırtınası
1997 Dram Sesler 7.5 49,247
1997 Dram Sesler 6.3 2,747

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç Sesler 6.0 9,057

Karanlık Sokaklar
1995 Komedi Sesler 6.7 7,716

Duman
1995 Komedi Sesler 7.4 28,445

İki Metelik
1995 Dram Sesler 6.3 2,780

Ölü Adam
1995 Dram Sesler 7.7 80,110

Gizli Bahçe
1993 Dram Sesler 7.3 31,952
1992 Biyografi Sesler    
1992 Aksiyon Sesler 6.4 2,028

Dünyada Bir Gece
1991 Komedi Sesler 7.8 46,621
1991 Komedi Sesler 6.5 525
1990 Dram Sesler 6.4 3,192
1990 Suç Sesler 7.0 26,240
1989 Dram Sesler 6.4 531

Gizem Treni
1989 Komedi Sesler 7.6 18,692
1987 Komedi Sesler 4.8 969
1987 Gizem Sesler 5.3 1,067
1986 Dram Sesler 7.0 173

İçerdekiler
1986 Komedi Sesler 7.8 40,875
1986 Dram Sesler 5.4 144
1985 Suç Oyuncu
Sesler
6.6 98
1985 Dram Sesler 6.2 1,756

Cennetten de Garip
1984 Komedi Sesler 7.6 28,885
Dizi Altyazıları
Westworld (11,862) La casa de papel (2,328) 12 Monkeys (1,962) Into the Badlands (1,651) Legion (1,630) The Expanse (1,452) Fear the Walking Dead (1,126) Colony (1,005) Vikings (966) Cloak & Dagger (843)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018