Giriş Kayıt
Ann Kunde

Ann Kunde (64)


Oyuncu

Ann Kunde, 09 Temmuz 1895 Nebraska, ABD doğumlu oyuncu. (1958) Man of the West (1958), (1957) The Tall T (1957), (1956) Jubal (1956), (1956) The Werewolf (1956) gibi yapımlarla biliniyor.14 Haziran 1960 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1895
Ölüm Tarihi: 14 Haziran 1960
Doğum Yeri: Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Anne Kunde
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 Dram Oyuncu 7.5 2,177
1960 Macera Oyuncu 6.3 1,066
1959 64 Komedi Oyuncu 6.7 1,037
1959 64 Western Oyuncu 6.4 504
1958 63 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,997
1958 63 Dram Oyuncu 7.5 2,171
1957 62 Dram Oyuncu 6.9 1,507
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,422

Vahşi Mücadele
1957 62 Western Oyuncu 7.2 10,729
1957 62 Western Oyuncu 6.5 358
1957 62 Western Oyuncu 7.4 3,029
1957 62 Aksiyon Oyuncu 6.3 804
1957 62 Dram Oyuncu 5.9 228

Çapkın Ortaklar
1956 61 Komedi Oyuncu 6.3 1,027

80 Günde Devr-i Alem
1956 61 Macera Oyuncu 6.8 19,002
1956 61 Western Oyuncu 7.1 2,028
1956 61 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 836

Çok Şey Bilen Adam
1956 61 Gerilim Oyuncu 7.5 44,744
1956 61 Western Oyuncu 7.1 2,387
1956 61 Romantik Oyuncu 5.3 343

Yalnız Adam
1955 60 Western Oyuncu 6.4 506

Uzun Boylu Adamlar
1955 60 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,480
1955 60 Biyografi Oyuncu 7.2 757

Öfkeli Adam
1955 60 Western Oyuncu 7.0 1,680

Desiree Napolyon'un sevgilisi
1954 59 Biyografi Oyuncu 6.4 1,929
1954 59 Western Oyuncu 6.6 768
1953 58 Western Oyuncu 6.7 185
1953 58 Komedi Oyuncu 7.1 842

Son Yaprak
1952 57 Dram Oyuncu 7.3 1,581
1952 57 Dram Oyuncu 6.0 85

Kahraman Şerif
1952 57 Dram Oyuncu 8.0 82,937
1952 57 Biyografi Oyuncu 6.5 624

İnsanlık Suçu
1951 56 Dram Oyuncu 7.8 15,731
1951 56 Komedi Oyuncu 6.4 777
1951 56 Dram Oyuncu 6.9 916
1950 55 Müzikal Oyuncu 7.3 2,722
1950 55 Komedi Oyuncu 7.2 7,918
1950 55 Suç Oyuncu 7.7 2,499
1949 54 Dram Oyuncu 7.1 1,857
1947 52 Komedi Oyuncu 7.2 1,725
1947 52 Romantik Oyuncu 6.2 532

Kanlı Aşk
1946 51 Dram Oyuncu 6.9 6,367

Güneyli
1945 50 Dram Oyuncu 7.3 1,849
1944 49 Dram Oyuncu 6.6 339
1941 46 Macera Oyuncu 7.1 1,346
1940 45 Biyografi Oyuncu 6.4 726
1940 45 Gerilim Oyuncu 7.2 575

Notre Dame'ın Kamburu
1939 44 Dram Oyuncu 7.9 8,301
1936 41 Komedi Oyuncu 6.4 408

Bay Deeds Şehre Gidiyor
1936 41 Komedi Oyuncu 8.0 15,396
1935 40 Komedi Oyuncu 6.9 110
Film Altyazıları
Gold (6,086) Get Out (3,182) Logan (2,691) Rings (2,395) The Age of Shadows (2,021) La La Land (1,851) Split (1,712) Sand Castle (1,537) Zashchitniki (1,532) The Great Wall (1,333)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,817) Fargo (3,827) The Last Kingdom (2,497) Into the Badlands (2,472) The Expanse (2,178) Doctor Who (2,062) Vikings (1,817) Game of Thrones (1,777) Better Call Saul (1,768) Supernatural (1,552)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017