Giriş Kayıt
Ann Kunde

Ann Kunde (64)


Oyuncu

Ann Kunde, 10 Temmuz 1895 Nebraska, ABD doğumlu oyuncu. (1958) Man of the West (1958), (1957) The Tall T (1957), (1956) Jubal (1956), (1956) The Werewolf (1956) gibi yapımlarla biliniyor.14 Haziran 1960 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1895
Ölüm Tarihi: 14 Haziran 1960
Doğum Yeri: Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Anne Kunde
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 Dram Oyuncu 7.5 2,278
1960 Macera Oyuncu 6.3 1,116
1959 64 Komedi Oyuncu 6.7 1,037
1959 64 Western Oyuncu 6.4 504
1958 63 Western Oyuncu 7.0 934
1958 63 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,997
1958 63 Dram Oyuncu 7.5 2,171
1957 62 Dram Oyuncu 6.9 1,776
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,740

Vahşi Mücadele
1957 62 Western Oyuncu 7.2 11,592
1957 62 Western Oyuncu 6.4 401
1957 62 Western Oyuncu 7.4 3,463
1957 62 Aksiyon Oyuncu 6.3 804
1957 62 Dram Oyuncu 5.9 247

Çapkın Ortaklar
1956 61 Komedi Oyuncu 6.3 1,027

80 Günde Devr-i Alem
1956 61 Macera Oyuncu 6.8 20,646
1956 61 Western Oyuncu 7.1 2,239
1956 61 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 836

Çok Şey Bilen Adam
1956 61 Gerilim Oyuncu 7.5 48,261
1956 61 Western Oyuncu 7.1 2,387
1956 61 Romantik Oyuncu 5.3 343

Yalnız Adam
1955 60 Western Oyuncu 6.4 506

Uzun Boylu Adamlar
1955 60 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,480
1955 60 Biyografi Oyuncu 7.2 757
1955 60 Romantik Oyuncu 5.6 118

Öfkeli Adam
1955 60 Western Oyuncu 7.0 1,827

Desiree Napolyon'un sevgilisi
1954 59 Biyografi Oyuncu 6.4 1,929
1954 59 Western Oyuncu 6.6 768
1954 59 Dram Oyuncu 7.1 597
1953 58 Western Oyuncu 6.6 228
1953 58 Komedi Oyuncu 7.1 842

Son Yaprak
1952 57 Dram Oyuncu 7.3 1,581
1952 57 Dram Oyuncu 6.0 85

Kahraman Şerif
1952 57 Dram Oyuncu 8.0 86,534
1952 57 Biyografi Oyuncu 6.5 624

İnsanlık Suçu
1951 56 Dram Oyuncu 7.8 16,827
1951 56 Komedi Oyuncu 6.4 777
1951 56 Dram Oyuncu 6.9 1,112
1950 55 Müzikal Oyuncu 7.2 2,907

Gelinin Babası
1950 55 Komedi Oyuncu 7.2 8,645
1950 55 Suç Oyuncu 7.7 2,687
1949 54 Dram Oyuncu 7.1 1,857
1947 52 Komedi Oyuncu 7.2 1,725
1947 52 Romantik Oyuncu 6.2 532

Kanlı Aşk
1946 51 Dram Oyuncu 6.9 6,726

Güneyli
1945 50 Dram Oyuncu 7.3 2,167
1944 49 Dram Oyuncu 6.6 339

Tepelere Gelen Yabancı
1941 46 Macera Oyuncu 7.1 1,519
1940 45 Biyografi Oyuncu 6.4 726
1940 45 Gerilim Oyuncu 7.2 575

Notre Dame'ın Kamburu
1939 44 Dram Oyuncu 7.9 8,414
1936 41 Komedi Oyuncu 6.4 408

Bay Deeds Şehre Gidiyor
1936 41 Komedi Oyuncu 8.0 16,571
1935 40 Komedi Oyuncu 6.9 110
Dizi Altyazıları
Westworld (19,326) La casa de papel (7,653) The Flash (3,694) Legion (3,111) The Terror (2,587) Fear the Walking Dead (2,316) The Big Bang Theory (2,060) Into the Badlands (2,012) The 100 (1,710) Lucifer (1,675)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018