Giriş Kayıt
Shabbir Kumar

Shabbir Kumar


Müzisyen, Oyuncu

Shabbir Kumar, müzisyen, oyuncu. Awara Paagal Deewana (2002), Aan: Men at Work (2004), Coolie (1983), Housefull (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sabbir Kumar | Shabir Kumar | Shbbir Kumar | Shabb
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Müzik 5.3 8,834
2004 Dram Müzik 5.7 2,124
2002 Aksiyon Müzik 6.4 5,031
1999 Müzikal Müzik 5.4 1,158
1994 Aksiyon Müzik 3.2 199
1991 Aksiyon Müzik 4.9 155
1990 Aksiyon Müzik 5.2 74
1990 Aksiyon Müzik 4.7 448
1990 Komedi Müzik 7.7 2,805
1990 Aksiyon Müzik 4.7 36
1990 Müzik 3.5 15
1989 Aksiyon Müzik 4.6 20
1989 Suç Müzik 4.7 401
1989 Dram Müzik 4.1 16
1989 Komedi Müzik 5.3 125
1989 Müzik 4.6 24
1989 Müzik 5.0 62
1989 Aksiyon Müzik 5.5 94
1989 Müzik 4.6 19
1988 Romantik Müzik    
1988 Dram Müzik 4.5 106
1988 Aksiyon Müzik 5.6 81
1987 Bilim-Kurgu Müzik 4.3 201
1987 Aksiyon Müzik 6.8 167
1987 Aksiyon Müzik 5.2 55
1987 Aksiyon Müzik 5.6 24
1987 Aksiyon Müzik 6.1 121
1987 Oyuncu 6.3 12
1986 Dram Müzik 7.3 85
1986 Aile Müzik 4.8 32
1986 Müzik 6.2 77
1986 Aksiyon Müzik 6.3 143
1986 Dram Müzik 5.5 31
1986 Dram Müzik 5.9 48
1985 Aksiyon Müzik 6.1 952
1985 Aksiyon Müzik 6.1 328
1985 Aksiyon Müzik 5.2 24
1985 Aksiyon Müzik 4.6 18
1984 Aksiyon Müzik 6.2 138
1984 Aksiyon Müzik 6.5 41
1984 Müzik 3.9 27
1983 Dram Müzik 6.7 1,325
1983 Aile Müzik 6.8 322
1983 Komedi Müzik 7.6 835
Film Altyazıları
Gold (7,282) Rings (3,827) Logan (3,068) Get Out (2,460) La La Land (2,090) Split (1,870) The Age of Shadows (1,868) Zashchitniki (1,704) The Great Wall (1,528) Office Christmas Party (1,428)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) The Blacklist (4,289) The Expanse (3,303) Better Call Saul (2,128) The Last Kingdom (2,113) Doctor Who (1,681) Game of Thrones (1,676) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,634) Vikings (1,620) Supernatural (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017