Giriş Kayıt
Denice Kumagai

Denice Kumagai


Oyuncu, Casting

Denice Kumagai, oyuncu, casting. Açık Tehlike (1994) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Denice Hoy | Denise Kumagai | Denice Kumagi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Casting 7.2 108,090
2002 Suç Oyuncu    

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.1 73,740
1999 Aksiyon Oyuncu 6.0 5,738

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Oyuncu 6.9 72,217
1991 Aksiyon Oyuncu 4.3 7,657

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.8 284,399
1984 Komedi Oyuncu 7.6 7,349
1978 Dram Oyuncu 6.8 1,808
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017