Giriş Kayıt
Denice Kumagai

Denice Kumagai


Oyuncu, Casting

Denice Kumagai, oyuncu, casting. Açık Tehlike (1994) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Denice Hoy | Denise Kumagai | Denice Kumagi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Casting 7.2 110,873
2002 Suç Oyuncu    

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.1 76,526
1999 Aksiyon Oyuncu 6.0 5,742

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Oyuncu 6.9 73,856
1991 Aksiyon Oyuncu 4.3 8,016

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.8 294,503
1984 Komedi Oyuncu 7.7 7,698
1978 Dram Oyuncu 6.8 1,808
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017