Giriş Kayıt
Annika Kuhl

Annika Kuhl (42)


Oyuncu

Annika Kuhl, 28 Ağustos 1975 Wuppertal, Almanya doğumlu oyuncu. Her Şey Düzelecek (2013), Warum Männer nicht zuhören und Frauen schlecht einparken (2007), Herr Lehmann (2003), NVA (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1975
Doğum Yeri: Wuppertal, Almanya
Burcu: Başak
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Her Şey Düzelecek
2013 38 Dram Oyuncu 7.0 906
2013 38 Komedi Oyuncu 6.0 380
2010 35 Komedi Oyuncu 6.1 72
2010 35 Dram Oyuncu 5.4 65
2010 35 Aksiyon Oyuncu    
2009 34 Dram Oyuncu    

Bir Terör Filmi
2008 33 Aksiyon Oyuncu 7.4 31,429
2007 32 Komedi Oyuncu 5.3 1,069
2005 30 Komedi Oyuncu 5.7 1,367
2003 28 Komedi Oyuncu 7.2 5,720
2002 27 Dram Oyuncu 6.3 173
1999 24 Komedi Oyuncu 6.9 5,146

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,850
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017