Giriş Kayıt
Erwin H. Kupitz

Erwin H. Kupitz


Makyaj

Erwin H. Kupitz, makyaj. 60 Saniye (2000), Six Feet Under (2001), Bruno (2009), 13. Kat (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Irwin Kuditz | Erwin Kupitz | Irwin Kuputz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Makyaj 6.8 41,999

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Makyaj 7.3 73,550
2012 Biyografi Makyaj 7.1 7,927

Yenilmezler
2012 Aksiyon Makyaj 8.1 1,086,793
2011 Biyografi Makyaj 6.6 110,895

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Makyaj 6.5 88,636

Limit Yok
2011 Gizem Makyaj 7.4 463,986

Geceler Bizim
2010 Dram Makyaj 6.3 6,416

İz Peşinde
2010 Macera Makyaj 7.6 265,122

Şampiyon
2010 Dram Makyaj 7.2 22,663
2009 Aksiyon Makyaj 6.1 63,181
2009 Komedi Makyaj 5.8 127,616

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 163,429

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 539,370
2009 Dram Makyaj 4.9 25,113
2009 Biyografi Makyaj 6.7 619

Kral Henry
2009 Biyografi Makyaj 6.0 952

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Makyaj 7.0 17,067

Babil M.S.
2008 Aksiyon Makyaj 5.6 86,672

Diriliş
2008 Dram Makyaj 6.3 3,101
2007 Komedi Makyaj 5.6 1,112
2007 Dram Makyaj 6.6 445

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj 2.3 94,608

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Makyaj 7.1 29,372

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Makyaj 7.5 207,225

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Makyaj 6.5 30,593
2006 Korku 5.1 3,256

Pembe Panter
2006 Macera Makyaj 5.6 71,478
2006 Dram Makyaj    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Makyaj 6.6 71,446

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Makyaj 5.5 45,083

Günah Şehri
2005 Suç Makyaj 8.0 696,098

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Makyaj 6.8 175,543

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Makyaj 6.9 272,885

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 110,094

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 127,060

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Makyaj 7.0 23,446

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Makyaj 5.0 37,997
2003 Dram Makyaj    

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 181,340

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Makyaj 6.5 24,092
2002 Biyografi Makyaj 7.4 69,173

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 348,648
2002 Komedi Makyaj 7.2 189,344

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Makyaj 8.1 637,658

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 174,776
2002 Macera Makyaj 5.0 79,868

Evden Eve
2002 Dram Makyaj 7.9 3,460
2001 Komedi Makyaj 8.7 102,774

Hücre
2000 Korku Makyaj 6.3 85,549

60 Saniye
2000 Aksiyon Makyaj 6.5 234,603

Ed TV
1999 Komedi Makyaj 6.1 37,351
1999 Biyografi Makyaj    
1999 Macera Makyaj    

13. Kat
1999 Gizem Makyaj 7.0 57,595

Rüyamda
1999 Dram Makyaj 5.5 11,070

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Makyaj 6.7 147,735

Titanik
1997 Dram Makyaj 7.8 882,934

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 196,437
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 3,040
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953
1996 Suç Makyaj 7.3 2,835
1996 Komedi Makyaj 6.7 3,053
1996 Dram Makyaj    

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Makyaj 5.8 33,347

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Makyaj 6.7 27,113

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Makyaj 7.7 45,733
1994 Komedi Makyaj 8.8 1,449,554

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 39,842
1993 Dram Makyaj 6.7 8,365

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 77,353
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018