Giriş Kayıt
Erwin H. Kupitz

Erwin H. Kupitz


Makyaj

Erwin H. Kupitz, makyaj. 60 Saniye (2000), Six Feet Under (2001), Bruno (2009), 13. Kat (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Irwin Kuditz | Erwin Kupitz | Irwin Kuputz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Makyaj 6.8 41,033

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Makyaj 7.3 71,854
2012 Biyografi Makyaj 7.1 7,927

Yenilmezler
2012 Aksiyon Makyaj 8.1 1,071,664
2011 Biyografi Makyaj 6.6 109,526

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Makyaj 6.5 87,454

Limit Yok
2011 Gizem Makyaj 7.4 457,631

Geceler Bizim
2010 Dram Makyaj 6.3 6,416

İz Peşinde
2010 Macera Makyaj 7.6 261,642

Şampiyon
2010 Dram Makyaj 7.2 22,389
2009 Aksiyon Makyaj 6.1 62,518
2009 Komedi Makyaj 5.8 126,404

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 161,538

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 535,075
2009 Dram Makyaj 4.9 24,679
2009 Biyografi Makyaj 6.7 619

Kral Henry
2009 Biyografi Makyaj 6.0 952

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Makyaj 7.0 16,819

Babil M.S.
2008 Aksiyon Makyaj 5.6 86,026

Diriliş
2008 Dram Makyaj 6.3 3,101
2007 Komedi Makyaj 5.6 1,112
2007 Dram Makyaj 6.6 445

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj 2.3 93,833

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Makyaj 7.1 29,372

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Makyaj 7.5 204,477

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Makyaj 6.5 30,393
2006 Korku 5.1 3,256

Pembe Panter
2006 Macera Makyaj 5.6 70,516
2006 Dram Makyaj    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Makyaj 6.6 71,446

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Makyaj 5.5 44,324

Günah Şehri
2005 Suç Makyaj 8.0 692,046

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Makyaj 6.8 173,383

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Makyaj 6.9 269,904

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 108,473

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 126,093

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Makyaj 7.0 23,446

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Makyaj 5.0 37,235
2003 Dram Makyaj    

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 179,069

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Makyaj 6.5 23,826
2002 Biyografi Makyaj 7.4 67,458

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 342,996
2002 Komedi Makyaj 7.2 186,102

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Makyaj 8.1 619,553

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 173,077
2002 Macera Makyaj 5.0 78,545

Evden Eve
2002 Dram Makyaj 7.9 3,460
2001 Dram Makyaj 8.7 100,924

Hücre
2000 Korku Makyaj 6.3 84,700

60 Saniye
2000 Aksiyon Makyaj 6.5 232,056

Ed TV
1999 Komedi Makyaj 6.1 37,351
1999 Biyografi Makyaj    
1999 Macera Makyaj    

13. Kat
1999 Gizem Makyaj 7.0 56,802

Rüyamda
1999 Dram Makyaj 5.5 11,070

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Makyaj 6.7 145,712

Titanik
1997 Dram Makyaj 7.8 868,960

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 194,573
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 3,040
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953
1996 Suç Makyaj 7.3 2,835
1996 Komedi Makyaj 6.7 3,053
1996 Dram Makyaj    

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Makyaj 5.8 32,855

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Makyaj 6.7 26,739

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Makyaj 7.7 44,469
1994 Komedi Makyaj 8.8 1,416,959

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 38,684
1993 Dram Makyaj 6.7 8,182

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 75,030
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017