Giriş Kayıt
Erwin H. Kupitz

Erwin H. Kupitz


Makyaj

Erwin H. Kupitz, makyaj. 60 Saniye (2000), Six Feet Under (2001), Bruno (2009), 13. Kat (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Irwin Kuditz | Erwin Kupitz | Irwin Kuputz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Makyaj 6.8 39,641

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Makyaj 7.3 69,502
2012 Biyografi Makyaj 7.1 7,927

Yenilmezler
2012 Aksiyon Makyaj 8.1 1,054,657
2011 Biyografi Makyaj 6.6 107,987

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Makyaj 6.5 85,953

Limit Yok
2011 Gizem Makyaj 7.4 449,145

Geceler Bizim
2010 Dram Makyaj 6.3 6,416

İz Peşinde
2010 Macera Makyaj 7.6 257,138

Şampiyon
2010 Dram Makyaj 7.2 22,092
2009 Aksiyon Makyaj 6.1 61,629
2009 Komedi Makyaj 5.8 124,867

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 159,138

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 529,725
2009 Dram Makyaj 4.9 24,135
2009 Biyografi Makyaj 6.7 619

Kral Henry
2009 Biyografi Makyaj 6.0 952

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Makyaj 7.0 16,488

Babil M.S.
2008 Aksiyon Makyaj 5.6 84,981

Diriliş
2008 Dram Makyaj 6.3 3,101
2007 Komedi Makyaj 5.6 1,112
2007 Dram Makyaj 6.6 445

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj 2.3 92,841

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Makyaj 7.1 29,344

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Makyaj 7.5 201,003

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Makyaj 6.5 29,962
2006 Korku 5.1 3,256

Pembe Panter
2006 Macera Makyaj 5.6 69,358
2006 Dram Makyaj    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Makyaj 6.6 71,413

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Makyaj 5.5 43,342

Günah Şehri
2005 Suç Makyaj 8.0 686,803

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Makyaj 6.8 170,984

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Makyaj 6.9 266,416

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 106,011

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 124,928

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Makyaj 7.0 23,446

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Makyaj 5.0 36,235
2003 Dram Makyaj    

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 176,587

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Makyaj 6.5 23,476
2002 Biyografi Makyaj 7.4 65,967

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 335,757
2002 Komedi Makyaj 7.2 183,149

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Makyaj 8.1 598,027

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 170,672
2002 Macera Makyaj 5.0 76,696

Evden Eve
2002 Dram Makyaj 7.9 3,460
2001 Dram Makyaj 8.7 98,555

Hücre
2000 Korku Makyaj 6.3 83,463

60 Saniye
2000 Aksiyon Makyaj 6.5 228,895

Ed TV
1999 Komedi Makyaj 6.1 36,816
1999 Biyografi Makyaj    
1999 Macera Makyaj    

13. Kat
1999 Gizem Makyaj 7.0 55,642

Rüyamda
1999 Dram Makyaj 5.5 11,070

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Makyaj 6.7 143,462

Titanik
1997 Dram Makyaj 7.7 852,137

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 191,880
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 3,040
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953
1996 Suç Makyaj 7.3 2,490
1996 Komedi Makyaj 6.7 3,053
1996 Dram Makyaj    

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Makyaj 5.8 32,277

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Makyaj 6.6 26,205
1995 Aksiyon Makyaj 7.7 42,783
1994 Komedi Makyaj 8.8 1,379,437

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 37,244
1993 Dram Makyaj 6.7 7,998

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 72,143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017