Giriş Kayıt
Erwin H. Kupitz

Erwin H. Kupitz


Makyaj

Erwin H. Kupitz, makyaj. 60 Saniye (2000), Six Feet Under (2001), Bruno (2009), 13. Kat (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Irwin Kuditz | Erwin Kupitz | Irwin Kuputz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Makyaj 6.8 39,054

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Makyaj 7.3 68,374
2012 Biyografi Makyaj 7.1 7,927

Yenilmezler
2012 Aksiyon Makyaj 8.1 1,045,966
2011 Biyografi Makyaj 6.6 107,268

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Makyaj 6.5 85,213

Limit Yok
2011 Gizem Makyaj 7.4 444,614

Geceler Bizim
2010 Dram Makyaj 6.3 6,416

İz Peşinde
2010 Macera Makyaj 7.6 254,979

Şampiyon
2010 Dram Makyaj 7.2 21,900
2009 Aksiyon Makyaj 6.1 61,243
2009 Komedi Makyaj 5.8 124,165

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 157,884

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 526,450
2009 Dram Makyaj 4.9 23,857
2009 Biyografi Makyaj 6.7 619

Kral Henry
2009 Biyografi Makyaj 6.0 952

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Makyaj 7.0 16,308

Babil M.S.
2008 Aksiyon Makyaj 5.6 84,440

Diriliş
2008 Dram Makyaj 6.3 3,101
2007 Komedi Makyaj 5.6 1,112
2007 Dram Makyaj 6.6 445

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj 2.3 92,348

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Makyaj 7.1 29,060

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Makyaj 7.5 199,460

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Makyaj 6.5 29,962
2006 Korku 5.1 3,256

Pembe Panter
2006 Macera Makyaj 5.6 68,774
2006 Dram Makyaj    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Makyaj 6.6 70,698

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Makyaj 5.5 42,993

Günah Şehri
2005 Suç Makyaj 8.0 684,309

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Makyaj 6.8 169,683

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Makyaj 6.9 264,545

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 104,753

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 124,338

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Makyaj 7.0 23,446

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Makyaj 5.0 35,646
2003 Dram Makyaj    

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 175,228

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Makyaj 6.5 23,132
2002 Biyografi Makyaj 7.4 65,354

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 332,380
2002 Komedi Makyaj 7.2 181,643

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Makyaj 8.1 587,293

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 169,410
2002 Macera Makyaj 4.9 75,667

Evden Eve
2002 Dram Makyaj 7.9 3,460
2001 Dram Makyaj 8.7 97,268

Hücre
2000 Korku Makyaj 6.3 82,899

60 Saniye
2000 Aksiyon Makyaj 6.5 227,342

Ed TV
1999 Komedi Makyaj 6.1 36,363
1999 Biyografi Makyaj    
1999 Macera Makyaj    

13. Kat
1999 Gizem Makyaj 7.0 55,086

Rüyamda
1999 Dram Makyaj 5.5 11,070

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Makyaj 6.7 142,254

Titanik
1997 Dram Makyaj 7.7 843,832

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 190,620
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 2,967
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953
1996 Suç Makyaj 7.3 2,490
1996 Komedi Makyaj 6.7 3,053
1996 Dram Makyaj    

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Makyaj 5.8 31,918

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Makyaj 6.6 25,943
1995 Aksiyon Makyaj 7.7 42,268
1994 Komedi Makyaj 8.8 1,360,414

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 36,765
1993 Dram Makyaj 6.7 7,907

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 71,089
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017