Giriş Kayıt
Erwin H. Kupitz

Erwin H. Kupitz


Makyaj

Erwin H. Kupitz, makyaj. 60 Saniye (2000), Six Feet Under (2001), Bruno (2009), 13. Kat (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Irwin Kuditz | Erwin Kupitz | Irwin Kuputz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Makyaj 6.8 38,699

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Makyaj 7.3 67,724
2012 Biyografi Makyaj 7.1 7,927

Yenilmezler
2012 Aksiyon Makyaj 8.1 1,041,465
2011 Biyografi Makyaj 6.6 106,904

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Makyaj 6.5 84,799

Limit Yok
2011 Gizem Makyaj 7.4 442,356

Geceler Bizim
2010 Dram Makyaj 6.3 6,416

İz Peşinde
2010 Macera Makyaj 7.6 253,892

Şampiyon
2010 Dram Makyaj 7.2 21,747
2009 Aksiyon Makyaj 6.1 61,039
2009 Komedi Makyaj 5.8 123,767

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 157,112

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 524,885
2009 Dram Makyaj 4.9 23,683
2009 Biyografi Makyaj 6.7 619

Kral Henry
2009 Biyografi Makyaj 6.0 952

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Makyaj 7.0 16,243

Babil M.S.
2008 Aksiyon Makyaj 5.6 84,091

Diriliş
2008 Dram Makyaj 6.3 3,101
2007 Komedi Makyaj 5.6 1,091
2007 Dram Makyaj 6.6 445

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj 2.3 92,122

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Makyaj 7.1 29,047

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Makyaj 7.5 198,732

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Makyaj 6.5 29,962
2006 Korku 5.1 3,256

Pembe Panter
2006 Macera Makyaj 5.6 68,461
2006 Dram Makyaj    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Makyaj 6.6 70,698

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Makyaj 5.5 42,834

Günah Şehri
2005 Suç Makyaj 8.0 683,047

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Makyaj 6.8 169,036

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Makyaj 6.9 263,664

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 104,169

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 124,033

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Makyaj 7.0 23,446

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Makyaj 5.0 35,385
2003 Dram Makyaj    

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 174,507

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Makyaj 6.5 23,132
2002 Biyografi Makyaj 7.4 65,030

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 330,707
2002 Komedi Makyaj 7.2 180,756

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Makyaj 8.1 581,682

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 168,768
2002 Macera Makyaj 4.9 75,200

Evden Eve
2002 Dram Makyaj 7.9 3,460
2001 Dram Makyaj 8.7 96,747

Hücre
2000 Korku Makyaj 6.3 82,594

60 Saniye
2000 Aksiyon Makyaj 6.5 226,490

Ed TV
1999 Komedi Makyaj 6.1 36,363
1999 Biyografi Makyaj    
1999 Macera Makyaj    

13. Kat
1999 Gizem Makyaj 7.0 54,765

Rüyamda
1999 Dram Makyaj 5.5 11,070

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Makyaj 6.7 141,594

Titanik
1997 Dram Makyaj 7.7 839,706

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 189,862
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 2,967
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953
1996 Suç Makyaj 7.3 2,490
1996 Komedi Makyaj 6.7 3,053
1996 Dram Makyaj    

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Makyaj 5.8 31,815

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Makyaj 6.6 25,800
1995 Aksiyon Makyaj 7.7 41,965
1994 Komedi Makyaj 8.8 1,350,092

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 36,457
1993 Dram Makyaj 6.7 7,867

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 70,514
Film Altyazıları
Gold (6,017) Get Out (3,135) Logan (2,655) Rings (2,366) The Age of Shadows (1,989) La La Land (1,815) Split (1,683) Sand Castle (1,517) Zashchitniki (1,506) The Great Wall (1,311)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,755) Fargo (3,794) The Last Kingdom (2,470) Into the Badlands (2,253) The Expanse (2,147) Doctor Who (2,031) Vikings (1,761) Game of Thrones (1,739) Better Call Saul (1,663) Supernatural (1,512)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017