Giriş Kayıt
Erwin H. Kupitz

Erwin H. Kupitz


Makyaj

Erwin H. Kupitz, makyaj. 60 Saniye (2000), Six Feet Under (2001), Bruno (2009), 13. Kat (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Irwin Kuditz | Erwin Kupitz | Irwin Kuputz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Makyaj 6.8 37,797

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Makyaj 7.3 66,145
2012 Biyografi Makyaj 7.1 7,927

Yenilmezler
2012 Aksiyon Makyaj 8.1 1,031,730
2011 Biyografi Makyaj 6.6 106,113

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Makyaj 6.5 83,886

Limit Yok
2011 Gizem Makyaj 7.4 436,977

Geceler Bizim
2010 Dram Makyaj 6.3 6,416

İz Peşinde
2010 Macera Makyaj 7.7 250,946

Şampiyon
2010 Dram Makyaj 7.2 21,536
2009 Aksiyon Makyaj 6.1 60,594
2009 Komedi Makyaj 5.8 122,847

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 155,329

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 521,219
2009 Dram Makyaj 4.9 23,434
2009 Biyografi Makyaj 6.7 619

Kral Henry
2009 Biyografi Makyaj 6.0 952

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Makyaj 7.0 16,052

Babil M.S.
2008 Aksiyon Makyaj 5.6 83,556

Diriliş
2008 Dram Makyaj 6.3 3,101
2007 Komedi Makyaj 5.6 1,091
2007 Dram Makyaj 6.6 445

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj 2.3 91,518

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Makyaj 7.1 28,755

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Makyaj 7.5 196,996

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Makyaj 6.5 29,766
2006 Korku 5.1 3,256

Pembe Panter
2006 Macera Makyaj 5.6 67,746
2006 Dram Makyaj    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Makyaj 6.6 70,584

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Makyaj 5.5 42,464

Günah Şehri
2005 Suç Makyaj 8.0 678,814

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Makyaj 6.8 167,053

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Makyaj 6.9 261,696

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 102,850

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 123,367

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Makyaj 7.0 23,446

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Makyaj 4.9 34,818
2003 Dram Makyaj    

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 172,943

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Makyaj 6.5 23,114
2002 Biyografi Makyaj 7.4 64,283

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 327,017
2002 Komedi Makyaj 7.2 178,091

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Makyaj 8.0 568,848

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 167,277
2002 Macera Makyaj 4.9 74,273

Evden Eve
2002 Dram Makyaj 7.9 3,460
2001 Dram Makyaj 8.8 95,464

Hücre
2000 Korku Makyaj 6.3 81,948

60 Saniye
2000 Aksiyon Makyaj 6.5 224,552

Ed TV
1999 Komedi Makyaj 6.1 36,224
1999 Biyografi Makyaj    
1999 Macera Makyaj    

13. Kat
1999 Gizem Makyaj 7.0 54,070

Rüyamda
1999 Dram Makyaj 5.5 11,070

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Makyaj 6.7 140,124

Titanik
1997 Dram Makyaj 7.7 827,950

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 188,324
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 2,967
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953
1996 Suç Makyaj 7.3 2,490
1996 Komedi Makyaj 6.7 3,053
1996 Dram Makyaj    

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Makyaj 5.8 31,473

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Makyaj 6.6 25,492
1995 Aksiyon Makyaj 7.7 41,289
1994 Komedi Makyaj 8.8 1,326,261

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 35,823
1993 Dram Makyaj 6.7 7,768

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 69,277
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017