Giriş Kayıt
Erwin H. Kupitz

Erwin H. Kupitz


Makyaj

Erwin H. Kupitz, makyaj. 60 Saniye (2000), Six Feet Under (2001), Bruno (2009), 13. Kat (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Irwin Kuditz | Erwin Kupitz | Irwin Kuputz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Makyaj 6.8 43,214

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Makyaj 7.3 76,071
2012 Biyografi Makyaj 7.1 7,927

Yenilmezler
2012 Aksiyon Makyaj 8.1 1,115,903
2011 Biyografi Makyaj 6.6 112,539

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Makyaj 6.4 90,035

Limit Yok
2011 Gizem Makyaj 7.4 471,337

Geceler Bizim
2010 Dram Makyaj 6.3 6,416

İz Peşinde
2010 Macera Makyaj 7.6 270,012

Şampiyon
2010 Dram Makyaj 7.2 23,119
2009 Aksiyon Makyaj 6.1 64,208
2009 Komedi Makyaj 5.8 129,472

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 166,019

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 545,087
2009 Dram Makyaj 4.9 25,666
2009 Biyografi Makyaj 6.7 619

Kral Henry
2009 Biyografi Makyaj 6.0 952

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Makyaj 7.0 17,432

Babil M.S.
2008 Aksiyon Makyaj 5.6 87,612

Diriliş
2008 Dram Makyaj 6.3 3,101
2007 Komedi Makyaj 5.6 1,112
2007 Dram Makyaj 6.6 445

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj 2.3 95,618

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Makyaj 7.1 29,372

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Makyaj 7.5 210,852

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Makyaj 6.5 30,859
2006 Korku 5.1 3,256

Pembe Panter
2006 Macera Makyaj 5.6 72,785
2006 Dram Makyaj    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Makyaj 6.6 72,824

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Makyaj 5.5 46,109

Günah Şehri
2005 Suç Makyaj 8.0 701,682

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Makyaj 6.8 178,677

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Makyaj 6.9 277,000

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 112,672

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 128,377

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Makyaj 7.0 23,446

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Makyaj 5.0 39,516
2003 Dram Makyaj    

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 184,112

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Makyaj 6.5 24,536
2002 Biyografi Makyaj 7.4 71,004

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 355,722
2002 Komedi Makyaj 7.2 193,290

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Makyaj 8.1 664,986

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 177,359
2002 Macera Makyaj 5.0 82,317

Evden Eve
2002 Dram Makyaj 7.9 3,460
2001 Komedi Makyaj 8.7 105,249

Hücre
2000 Korku Makyaj 6.3 86,711

60 Saniye
2000 Aksiyon Makyaj 6.5 238,031

Ed TV
1999 Komedi Makyaj 6.1 38,006
1999 Biyografi Makyaj    
1999 Macera Makyaj    

13. Kat
1999 Gizem Makyaj 7.0 58,820

Rüyamda
1999 Dram Makyaj 5.5 11,070

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Makyaj 6.7 150,496

Titanik
1997 Dram Makyaj 7.8 901,075

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 199,260
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 3,040
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953
1996 Suç Makyaj 7.3 2,923
1996 Komedi Makyaj 6.7 3,053
1996 Dram Makyaj    

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Makyaj 5.8 34,058

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Makyaj 6.7 27,645

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Makyaj 7.7 47,233
1994 Komedi Makyaj 8.8 1,501,039

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 41,213
1993 Dram Makyaj 6.7 8,568

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 80,090
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018