Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Erwin H. Kupitz

Erwin H. Kupitz


Makyaj

Erwin H. Kupitz, makyaj. 60 Saniye (2000), Six Feet Under (2001), Bruno (2009), 13. Kat (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Irwin Kuditz | Erwin Kupitz | Irwin Kuputz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Makyaj 6.8 37,222

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Makyaj 7.3 65,252
2012 Biyografi Makyaj 7.1 7,603

Yenilmezler
2012 Aksiyon Makyaj 8.1 1,026,610
2011 Biyografi Makyaj 6.6 105,580

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Makyaj 6.5 83,281

Limit Yok
2011 Gizem Makyaj 7.4 433,629

Geceler Bizim
2010 Dram Makyaj 6.3 6,416

İz Peşinde
2010 Macera Makyaj 7.7 249,036

Şampiyon
2010 Dram Makyaj 7.2 21,410
2009 Aksiyon Makyaj 6.1 60,348
2009 Komedi Makyaj 5.8 122,291

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 154,498

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 519,043
2009 Dram Makyaj 4.9 23,312
2009 Biyografi Makyaj 6.7 619

Kral Henry
2009 Biyografi Makyaj 6.0 952

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Makyaj 7.0 15,942

Babil M.S.
2008 Aksiyon Makyaj 5.6 83,122

Diriliş
2008 Dram Makyaj 6.3 3,101
2007 Komedi Makyaj 5.6 1,091
2007 Dram Makyaj 6.6 445

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj 2.3 91,204

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Makyaj 7.1 28,343

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Makyaj 7.5 195,799

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Makyaj 6.5 29,684
2006 Korku 5.1 3,256

Pembe Panter
2006 Macera Makyaj 5.6 67,403
2006 Dram Makyaj    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Makyaj 6.6 70,200

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Makyaj 5.5 42,176

Günah Şehri
2005 Suç Makyaj 8.0 674,731

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Makyaj 6.8 163,715

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Makyaj 6.9 260,497

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 102,156

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 122,920

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Makyaj 7.0 23,446

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Makyaj 4.9 34,517
2003 Dram Makyaj    

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 172,086

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Makyaj 6.5 22,783
2002 Biyografi Makyaj 7.4 63,804

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 324,659
2002 Komedi Makyaj 7.2 176,830

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Makyaj 8.0 560,632

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 166,402
2002 Macera Makyaj 4.9 73,767

Evden Eve
2002 Dram Makyaj 7.9 3,460
2001 Dram Makyaj 8.8 94,678

Hücre
2000 Korku Makyaj 6.3 81,510

60 Saniye
2000 Aksiyon Makyaj 6.5 223,375

Ed TV
1999 Komedi Makyaj 6.1 36,052
1999 Biyografi Makyaj    
1999 Macera Makyaj    

13. Kat
1999 Gizem Makyaj 7.0 53,697

Rüyamda
1999 Dram Makyaj 5.5 11,070

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Makyaj 6.7 139,257

Titanik
1997 Dram Makyaj 7.7 821,066

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 187,417
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 2,967
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953
1996 Suç Makyaj 7.3 2,490
1996 Komedi Makyaj 6.7 3,053
1996 Dram Makyaj    

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Makyaj 5.8 31,192

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Makyaj 6.6 25,292
1995 Aksiyon Makyaj 7.7 40,877
1994 Komedi Makyaj 8.8 1,312,192

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 35,472
1993 Dram Makyaj 6.7 7,712

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 68,511
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017