Giriş Kayıt
Erwin H. Kupitz

Erwin H. Kupitz


Makyaj

Erwin H. Kupitz, makyaj. 60 Saniye (2000), Six Feet Under (2001), Bruno (2009), 13. Kat (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Irwin Kuditz | Erwin Kupitz | Irwin Kuputz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Makyaj 6.8 40,333

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Makyaj 7.3 70,756
2012 Biyografi Makyaj 7.1 7,927

Yenilmezler
2012 Aksiyon Makyaj 8.1 1,063,450
2011 Biyografi Makyaj 6.6 108,835

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Makyaj 6.5 86,772

Limit Yok
2011 Gizem Makyaj 7.4 453,724

Geceler Bizim
2010 Dram Makyaj 6.3 6,416

İz Peşinde
2010 Macera Makyaj 7.6 259,494

Şampiyon
2010 Dram Makyaj 7.2 22,263
2009 Aksiyon Makyaj 6.1 62,100
2009 Komedi Makyaj 5.8 125,739

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 160,431

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 532,524
2009 Dram Makyaj 4.9 24,461
2009 Biyografi Makyaj 6.7 619

Kral Henry
2009 Biyografi Makyaj 6.0 952

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Makyaj 7.0 16,658

Babil M.S.
2008 Aksiyon Makyaj 5.6 85,547

Diriliş
2008 Dram Makyaj 6.3 3,101
2007 Komedi Makyaj 5.6 1,112
2007 Dram Makyaj 6.6 445

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj 2.3 93,403

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Makyaj 7.1 29,372

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Makyaj 7.5 202,693

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Makyaj 6.5 29,962
2006 Korku 5.1 3,256

Pembe Panter
2006 Macera Makyaj 5.6 70,042
2006 Dram Makyaj    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Makyaj 6.6 71,446

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Makyaj 5.5 43,931

Günah Şehri
2005 Suç Makyaj 8.0 689,626

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Makyaj 6.8 172,251

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Makyaj 6.9 268,320

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 107,436

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 125,570

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Makyaj 7.0 23,446

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Makyaj 5.0 36,774
2003 Dram Makyaj    

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 177,911

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Makyaj 6.5 23,724
2002 Biyografi Makyaj 7.4 66,815

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 339,642
2002 Komedi Makyaj 7.2 184,719

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Makyaj 8.1 609,671

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 171,971
2002 Macera Makyaj 5.0 77,688

Evden Eve
2002 Dram Makyaj 7.9 3,460
2001 Dram Makyaj 8.7 99,799

Hücre
2000 Korku Makyaj 6.3 84,097

60 Saniye
2000 Aksiyon Makyaj 6.5 230,592

Ed TV
1999 Komedi Makyaj 6.1 37,054
1999 Biyografi Makyaj    
1999 Macera Makyaj    

13. Kat
1999 Gizem Makyaj 7.0 56,229

Rüyamda
1999 Dram Makyaj 5.5 11,070

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Makyaj 6.7 144,643

Titanik
1997 Dram Makyaj 7.8 861,311

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 193,279
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 3,040
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953
1996 Suç Makyaj 7.3 2,490
1996 Komedi Makyaj 6.7 3,053
1996 Dram Makyaj    

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Makyaj 5.8 32,480

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Makyaj 6.7 26,483
1995 Aksiyon Makyaj 7.7 43,450
1994 Komedi Makyaj 8.8 1,400,117

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 37,800
1993 Dram Makyaj 6.7 8,089

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 73,393
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017