Giriş Kayıt
Erwin H. Kupitz

Erwin H. Kupitz


Makyaj

Erwin H. Kupitz, makyaj. 60 Saniye (2000), Six Feet Under (2001), Bruno (2009), 13. Kat (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Irwin Kuditz | Erwin Kupitz | Irwin Kuputz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Makyaj 6.8 38,304

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Makyaj 7.3 66,839
2012 Biyografi Makyaj 7.1 7,927

Yenilmezler
2012 Aksiyon Makyaj 8.1 1,036,804
2011 Biyografi Makyaj 6.6 106,522

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Makyaj 6.5 84,314

Limit Yok
2011 Gizem Makyaj 7.4 439,865

Geceler Bizim
2010 Dram Makyaj 6.3 6,416

İz Peşinde
2010 Macera Makyaj 7.6 252,512

Şampiyon
2010 Dram Makyaj 7.2 21,560
2009 Aksiyon Makyaj 6.1 60,818
2009 Komedi Makyaj 5.8 123,302

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 156,334

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 523,107
2009 Dram Makyaj 4.9 23,511
2009 Biyografi Makyaj 6.7 619

Kral Henry
2009 Biyografi Makyaj 6.0 952

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Makyaj 7.0 16,146

Babil M.S.
2008 Aksiyon Makyaj 5.6 83,809

Diriliş
2008 Dram Makyaj 6.3 3,101
2007 Komedi Makyaj 5.6 1,091
2007 Dram Makyaj 6.6 445

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj 2.3 91,834

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Makyaj 7.1 28,755

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Makyaj 7.5 197,904

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Makyaj 6.5 29,859
2006 Korku 5.1 3,256

Pembe Panter
2006 Macera Makyaj 5.6 68,085
2006 Dram Makyaj    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Makyaj 6.6 70,698

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Makyaj 5.5 42,649

Günah Şehri
2005 Suç Makyaj 8.0 681,697

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Makyaj 6.8 168,200

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Makyaj 6.9 262,631

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 103,526

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 123,720

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Makyaj 7.0 23,446

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Makyaj 5.0 35,097
2003 Dram Makyaj    

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 173,720

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Makyaj 6.5 23,132
2002 Biyografi Makyaj 7.4 64,684

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 328,863
2002 Komedi Makyaj 7.2 179,608

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Makyaj 8.0 575,453

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 168,039
2002 Macera Makyaj 4.9 74,704

Evden Eve
2002 Dram Makyaj 7.9 3,460
2001 Dram Makyaj 8.8 96,018

Hücre
2000 Korku Makyaj 6.3 82,236

60 Saniye
2000 Aksiyon Makyaj 6.5 225,499

Ed TV
1999 Komedi Makyaj 6.1 36,363
1999 Biyografi Makyaj    
1999 Macera Makyaj    

13. Kat
1999 Gizem Makyaj 7.0 54,424

Rüyamda
1999 Dram Makyaj 5.5 11,070

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Makyaj 6.7 140,826

Titanik
1997 Dram Makyaj 7.7 834,461

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 189,106
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 2,967
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953
1996 Suç Makyaj 7.3 2,490
1996 Komedi Makyaj 6.7 3,053
1996 Dram Makyaj    

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Makyaj 5.8 31,648

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Makyaj 6.6 25,642
1995 Aksiyon Makyaj 7.7 41,600
1994 Komedi Makyaj 8.8 1,338,533

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 36,153
1993 Dram Makyaj 6.7 7,811

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 69,911
Dizi Altyazıları
The Flash (5,763) Black Sails (4,579) Into the Badlands (4,040) Iron Fist (2,822) Vikings (1,972) Legion (1,792) Game of Thrones (1,549) Arrow (1,487) Billions (1,447) The 100 (1,423)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017