Giriş Kayıt
Erwin H. Kupitz

Erwin H. Kupitz


Makyaj

Erwin H. Kupitz, makyaj. 60 Saniye (2000), Six Feet Under (2001), Bruno (2009), 13. Kat (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Irwin Kuditz | Erwin Kupitz | Irwin Kuputz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Makyaj 6.8 42,742

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Makyaj 7.3 75,133
2012 Biyografi Makyaj 7.1 7,927

Yenilmezler
2012 Aksiyon Makyaj 8.1 1,106,783
2011 Biyografi Makyaj 6.6 111,896

Tehlikeli İlişki
2011 Biyografi Makyaj 6.5 89,590

Limit Yok
2011 Gizem Makyaj 7.4 468,638

Geceler Bizim
2010 Dram Makyaj 6.3 6,416

İz Peşinde
2010 Macera Makyaj 7.6 268,142

Şampiyon
2010 Dram Makyaj 7.2 22,955
2009 Aksiyon Makyaj 6.1 63,781
2009 Komedi Makyaj 5.8 128,665

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 164,976

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 543,022
2009 Dram Makyaj 4.9 25,470
2009 Biyografi Makyaj 6.7 619

Kral Henry
2009 Biyografi Makyaj 6.0 952

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Makyaj 7.0 17,290

Babil M.S.
2008 Aksiyon Makyaj 5.6 87,200

Diriliş
2008 Dram Makyaj 6.3 3,101
2007 Komedi Makyaj 5.6 1,112
2007 Dram Makyaj 6.6 445

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj 2.3 95,231

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Makyaj 7.1 29,372

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Makyaj 7.5 209,435

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Makyaj 6.5 30,737
2006 Korku 5.1 3,256

Pembe Panter
2006 Macera Makyaj 5.6 72,298
2006 Dram Makyaj    

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Makyaj 6.6 72,824

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Makyaj 5.5 45,557

Günah Şehri
2005 Suç Makyaj 8.0 699,623

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Makyaj 6.8 177,739

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Makyaj 6.9 275,181

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 111,766

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 127,899

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Makyaj 7.0 23,446

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Makyaj 5.0 38,841
2003 Dram Makyaj    

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Makyaj 7.4 183,241

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Makyaj 6.5 24,391
2002 Biyografi Makyaj 7.4 70,317

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 353,195
2002 Komedi Makyaj 7.2 191,800

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Makyaj 8.1 656,218

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 176,337
2002 Macera Makyaj 5.0 81,245

Evden Eve
2002 Dram Makyaj 7.9 3,460
2001 Komedi Makyaj 8.7 104,299

Hücre
2000 Korku Makyaj 6.3 86,241

60 Saniye
2000 Aksiyon Makyaj 6.5 236,672

Ed TV
1999 Komedi Makyaj 6.1 37,937
1999 Biyografi Makyaj    
1999 Macera Makyaj    

13. Kat
1999 Gizem Makyaj 7.0 58,356

Rüyamda
1999 Dram Makyaj 5.5 11,070

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Makyaj 6.7 149,504

Titanik
1997 Dram Makyaj 7.8 893,916

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 198,179
1997 Aksiyon Makyaj 5.2 3,040
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953
1996 Suç Makyaj 7.3 2,923
1996 Komedi Makyaj 6.7 3,053
1996 Dram Makyaj    

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Makyaj 5.8 33,735

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Makyaj 6.7 27,418

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Makyaj 7.7 46,659
1994 Komedi Makyaj 8.8 1,484,102

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 40,689
1993 Dram Makyaj 6.7 8,474

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 79,080
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018