Giriş Kayıt
Alex Kubik

Alex Kubik (72)


Oyuncu

Alex Kubik, 11 Kasım 1945 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Sakin Ol (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1945
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Alex Kubic
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 68 Komedi Oyuncu    

Sakin Ol
2005 60 Komedi Oyuncu 5.7 62,913

Kötü Kızlar
1994 49 Western Oyuncu 5.1 10,443
1986 41 Aksiyon Oyuncu    
1984 Aksiyon Oyuncu 6.8 7,785

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 24,817
1982 37 Western Oyuncu 5.7 122
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,910
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018