Giriş Kayıt
Alex Kubik

Alex Kubik (71)


Oyuncu

Alex Kubik, 11 Kasım 1945 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Sakin Ol (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1945
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Alex Kubic
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 68 Komedi Oyuncu    

Sakin Ol
2005 60 Komedi Oyuncu 5.7 60,831

Kötü Kızlar
1994 49 Western Oyuncu 5.1 9,962
1986 41 Aksiyon Oyuncu    
1984 Aksiyon Oyuncu 6.8 6,958

Kara şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 22,790
1982 37 Western Oyuncu 5.7 122
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,369
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017