Giriş Kayıt
Alex Kubik

Alex Kubik (71)


Oyuncu

Alex Kubik, 11 Kasım 1945 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Sakin Ol (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1945
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Alex Kubic
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 68 Komedi Oyuncu    

Sakin Ol
2005 60 Komedi Oyuncu 5.7 60,642

Kötü Kızlar
1994 49 Western Oyuncu 5.1 9,917
1986 41 Aksiyon Oyuncu    
1984 Aksiyon Oyuncu 6.8 6,902

Kara şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 22,629
1982 37 Western Oyuncu 5.7 122
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,322
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,367) Rogue One (5,897) Split (4,479) Assassin's Creed (3,262) Hidden Figures (3,032) Paterson (2,733) Brimstone (2,505) Patriots Day (1,984) The Institute (1,611) The Great Wall (1,467)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,545) Legion (8,104) Arrow (4,870) Legends of Tomorrow (2,466) The Expanse (2,378) Into the Badlands (2,184) Vikings (2,088) The Blacklist (1,972) Black Sails (1,798) 24: Legacy (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017