Giriş Kayıt
Tom Kubiak

Tom Kubiak (80)


Oyuncu

Tom Kubiak, 29 Aralık 1936 Lackawanna, New York, ABD doğumlu oyuncu. Kahire'nin Mor Gülü (1985) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Aralık 1936
Doğum Yeri: Lackawanna, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Thomas Kubiak
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bana Göz Kulak Ol
1989 53 Aksiyon Oyuncu 6.8 37,958

Kahire'nin Mor Gülü
1985 49 Komedi Oyuncu 7.7 36,884

Yalnız Adam
1984 48 Komedi Oyuncu 6.2 5,271
1983 47 Komedi Oyuncu 5.2 578

Gül
1979 43 Dram Oyuncu 6.9 6,299
1973 37 Aile Oyuncu 6.2 387
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017