Giriş Kayıt
Line Kruse

Line Kruse (41)


Oyuncu

Line Kruse, 03 Ağustos 1975 doğumlu oyuncu. Çaylak Kasaplar (2003), Follow the Money (2016), Aile (2010), Et rigtigt menneske (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1975
Burcu: Aslan
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.5 1,894
2013 38 Aile Oyuncu 5.8 84

Sadece Aşk
2012 37 Komedi Oyuncu 6.6 10,740
2011 36 Komedi Oyuncu 5.2 183

Aile
2010 35 Dram Oyuncu 6.7 1,033
2009 34 Komedi Oyuncu 5.9 408

Çaylak Kasaplar
2003 28 Komedi Oyuncu 7.3 14,673
2003 28 Dram 5.7 435
2001 26 Dram Oyuncu 6.8 830

In China They Eat Dogs
1999 24 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,288

Mifune'nin Son Şarkısı
1999 24 Romantik Oyuncu 7.2 6,805
1996 21 Korku Oyuncu 4.8 433
1988 13 Komedi Oyuncu 7.0 275
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017