Giriş Kayıt
Caryn Krooth

Caryn Krooth (48)


Oyuncu, Yönetmen

Caryn Krooth, 01 Şubat 1969 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. Jaded (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1969
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Gizem Yönetmen 8.1 2,878

Sevimli Fahişe
1995 26 Komedi Çeşitli 7.1 33,083

Gizli Gerçek
1995 26 Suç Çeşitli 6.4 20,616

Şike
1994 25 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.5 56,374
1994 Komedi Çeşitli 6.3 2,469

Açık Tehlike
1994 25 Aksiyon Çeşitli 6.9 73,131
1994 25 Aksiyon Çeşitli 5.8 6,484
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017