Giriş Kayıt
Caryn Krooth

Caryn Krooth (49)


Oyuncu, Yönetmen

Caryn Krooth, 01 Şubat 1969 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. Jaded (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1969
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Gizem Yönetmen 8.1 2,878

Sevimli Fahişe
1995 26 Komedi Çeşitli 7.1 34,491

Gizli Gerçek
1995 26 Suç Çeşitli 6.4 21,505

Şike
1994 25 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.5 58,372
1994 Komedi Çeşitli 6.3 2,469

Açık Tehlike
1994 25 Aksiyon Çeşitli 6.9 76,694
1994 25 Aksiyon Çeşitli 5.8 6,484
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018