Giriş Kayıt
John Krizanc

John Krizanc


Senarist, Yapımcı

John Krizanc, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Çeşitli 7.1 1,464
2012 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 4,935
2010 Suç Yapımcı 7.7 14,435
2008 Dram Senarist    
2008 Dram Senarist    
2002 Komedi Senarist 6.0 3,726
1994 Macera Senarist
Çeşitli
8.2 4,861
Dizi Altyazıları
American Gods (6,253) Arrow (4,131) Fargo (3,850) The Blacklist (3,744) The Flash (3,444) The 100 (3,254) 12 Monkeys (2,856) Game of Thrones (2,534) Supernatural (2,520) Better Call Saul (2,484)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017