Giriş Kayıt
John Krizanc

John Krizanc


Senarist, Yapımcı

John Krizanc, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Senarist 6.3 311
2013 Suç Çeşitli 7.1 1,464
2012 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 5,512
2010 Suç Yapımcı 7.7 14,962
2008 Dram Senarist    
2008 Dram Senarist    
2002 Komedi Senarist 6.0 3,726
1994 Macera Senarist
Çeşitli
8.2 4,987
Dizi Altyazıları
Westworld (6,401) The Expanse (3,244) The 100 (2,884) La casa de papel (2,227) Colony (1,932) The Crossing (1,658) Luke Cage (1,562) Genius (1,415) 12 Monkeys (1,243) Vikings (1,205)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018