Giriş Kayıt
John Krizanc

John Krizanc


Senarist, Yapımcı

John Krizanc, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Senarist 6.4 223
2013 Suç Çeşitli 7.1 1,464
2012 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 5,466
2010 Suç Yapımcı 7.7 14,890
2008 Dram Senarist    
2008 Dram Senarist    
2002 Komedi Senarist 6.0 3,726
1994 Macera Senarist
Çeşitli
8.2 4,987
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,610) Hostiles (2,977) Maze Runner: The Death Cure (2,567) Wildling (2,442) 12 Strong (1,541) Red Sparrow (1,246) The Commuter (1,050) A Quiet Place (558) Peter Rabbit (520) The Post (516)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,381) The Terror (4,493) Legion (1,891) The Flash (1,629) The Big Bang Theory (1,539) Supernatural (1,538) Lucifer (1,475) Vikings (1,459) Fear the Walking Dead (1,351) Lost in Space (1,254)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018