Giriş Kayıt
Gary Krivacek

Gary Krivacek


Sesler

Gary Krivacek, sesler. Dönüşüm (1992), Sordid Lives (2000), Hill Street Blues (1981), (1993) Schindler'in Listesi (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gary Krivacec | Gary Krivaceck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Oyunları
2001 Komedi Sesler 6.2 45,501

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 62,472

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Sesler 6.5 49,978
2000 Komedi Sesler 6.8 2,384

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 103,957

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 26,123
1997 Dram Sesler 7.2 59,113

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 32,839

Barışçı
1997 Aksiyon Sesler 5.9 47,659

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sesler 3.7 62,846

Mutlak Güç
1997 Suç Sesler 6.7 41,088

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Sesler 6.1 11,479

Silici
1996 Aksiyon Sesler 6.1 87,843
1996 Komedi Sesler 6.2 5,839

Özgür Willy 2
1995 Aile Sesler 4.9 13,344

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Sesler 5.4 37,394

Yasak İlişki
1995 Dram Sesler 7.5 57,556

Küçük Zampara
1994 Komedi Sesler 5.5 9,720
1994 Komedi Sesler 4.1 5,706

Schindler'in Listesi
1993 Biyografi Sesler 8.9 924,159

Babam İçin
1993 Biyografi 8.1 118,290

Kusursuz Dünya
1993 Suç Sesler 7.5 60,154

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Sesler 6.4 43,035
1993 Komedi Sesler 6.0 6,219

Aşk Denen Şey
1993 Dram Sesler 6.3 5,933
1993 Gerilim Sesler 4.9 23,937

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 50,368

Gitarım Ve Silahım
1992 Aksiyon 6.9 52,632

Dönüşüm
1992 Korku Sesler 5.2 15,622
1991 Macera Sesler 6.1 2,772
1991 Komedi Sesler 6.0 3,423

Roket Adam
1991 Aksiyon Sesler 6.4 44,909
1991 Aksiyon Sesler 6.5 16,691
1991 Aksiyon Sesler 4.8 3,972

Özel Bir Kadın
1990 Komedi Sesler 6.9 226,398
1990 Fantastik Sesler 6.3 9,536
1990 Gizem Sesler    
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716
1988 Dram Sesler    
1987 Aksiyon Sesler 7.0 13,185
1987 Animasyon Sesler 7.2 4,201
1987 Komedi Sesler 7.0 2,799
1986 Western Sesler 6.6 327
1986 Dram Sesler 7.0 3,106
1985 Macera Sesler 6.7 1,442
1982 Dram Sesler 7.9 2,586
1981 Dram Sesler 8.2 5,249
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017