Giriş Kayıt
Gary Krivacek

Gary Krivacek


Sesler

Gary Krivacek, sesler. Dönüşüm (1992), Sordid Lives (2000), Hill Street Blues (1981), (1993) Schindler'in Listesi (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gary Krivacec | Gary Krivaceck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Oyunları
2001 Komedi Sesler 6.2 44,979

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 61,625

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Sesler 6.5 49,264
2000 Komedi Sesler 6.8 2,384

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 102,985

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 26,123
1997 Dram Sesler 7.2 58,111

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 32,502

Barışçı
1997 Aksiyon Sesler 5.9 47,036

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sesler 3.7 61,953

Mutlak Güç
1997 Suç Sesler 6.7 40,594

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Sesler 6.1 11,479

Silici
1996 Aksiyon Sesler 6.1 86,446
1996 Komedi Sesler 6.2 5,839

Özgür Willy 2
1995 Aile Sesler 4.9 13,119

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Sesler 5.4 36,866

Yasak İlişki
1995 Dram Sesler 7.5 56,333

Küçük Zampara
1994 Komedi Sesler 5.5 9,447
1994 Komedi Sesler 4.1 5,626

Schindler'in Listesi
1993 Biyografi Sesler 8.9 901,761

Babam İçin
1993 Biyografi 8.1 115,213

Kusursuz Dünya
1993 Suç Sesler 7.5 59,208

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Sesler 6.4 42,488
1993 Komedi Sesler 6.0 6,219

Aşk Denen Şey
1993 Dram Sesler 6.3 5,812
1993 Gerilim Sesler 4.9 23,532

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 49,380

Gitarım Ve Silahım
1992 Aksiyon 6.9 52,632

Dönüşüm
1992 Korku Sesler 5.1 15,321
1991 Macera Sesler 6.1 2,772
1991 Komedi Sesler 6.0 3,423

Roket Adam
1991 Aksiyon Sesler 6.4 44,478
1991 Aksiyon Sesler 6.5 16,508
1991 Aksiyon Sesler 4.8 3,972

Özel Bir Kadın
1990 Komedi Sesler 6.9 221,584
1990 Fantastik Sesler 6.3 9,536
1990 Gizem Sesler    
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716
1988 Dram Sesler    
1987 Aksiyon Sesler 7.0 12,815
1987 Animasyon Sesler 7.2 4,201
1987 Komedi Sesler 7.0 2,799
1986 Western Sesler 6.6 327
1986 Dram Sesler 7.0 3,005
1985 Macera Sesler 6.7 1,442
1982 Dram Sesler 7.9 2,521
1981 Dram Sesler 8.2 5,095
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017