Giriş Kayıt
Gary Krivacek

Gary Krivacek


Sesler

Gary Krivacek, sesler. Dönüşüm (1992), Sordid Lives (2000), Hill Street Blues (1981), (1993) Schindler'in Listesi (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gary Krivacec | Gary Krivaceck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Oyunları
2001 Komedi Sesler 6.2 46,318

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 63,815

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Sesler 6.5 51,063
2000 Komedi Sesler 6.8 2,384

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 105,560

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 27,283
1997 Dram Sesler 7.3 60,827

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 33,358

Barışçı
1997 Aksiyon Sesler 5.9 48,528

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sesler 3.8 64,286

Mutlak Güç
1997 Suç Sesler 6.7 42,509

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Sesler 6.1 11,479

Silici
1996 Aksiyon Sesler 6.1 90,173
1996 Komedi Sesler 6.2 5,839

Özgür Willy 2
1995 Aile Sesler 4.9 13,689

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Sesler 5.4 38,295

Yasak İlişki
1995 Dram Sesler 7.6 59,112

Küçük Zampara
1994 Komedi Sesler 5.5 9,728
1994 Komedi Sesler 4.1 5,727

Schindler'in Listesi
1993 Biyografi Sesler 8.9 959,204

Babam İçin
1993 Biyografi 8.1 123,401

Kusursuz Dünya
1993 Suç Sesler 7.5 61,813

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Sesler 6.4 43,851
1993 Komedi Sesler 6.0 6,219

Aşk Denen Şey
1993 Dram Sesler 6.3 6,076
1993 Gerilim Sesler 4.9 24,507

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 51,791

Gitarım Ve Silahım
1992 Aksiyon 6.9 55,056

Dönüşüm
1992 Korku Sesler 5.2 16,308
1991 Macera Sesler 6.1 2,772
1991 Komedi Sesler 6.0 3,423

Roket Adam
1991 Aksiyon Sesler 6.4 45,666
1991 Aksiyon Sesler 6.5 17,091
1991 Aksiyon Sesler 4.8 3,972

Özel Bir Kadın
1990 Komedi Sesler 7.0 233,906
1990 Fantastik Sesler 6.3 9,958
1990 Gizem Sesler    
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716
1988 Dram Sesler    
1987 Aksiyon Sesler 7.0 13,754
1987 Animasyon Sesler 7.2 4,201
1987 Komedi Sesler 7.0 2,799
1986 Western Sesler 6.6 327
1986 Dram Sesler 7.0 3,271
1985 Macera Sesler 6.7 1,442
1982 Dram Sesler 7.9 2,695
1981 Dram Sesler 8.1 5,505
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017