Giriş Kayıt
John T. Kretchmer

John T. Kretchmer (62)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

John T. Kretchmer, 23 Temmuz 1954 ABD doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı. White Collar (2009), Burn Notice (2007), Veronica Mars 3 (2004), Charmed (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1954
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: John Kretchmer
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.7 7,436
2015 Komedi Yönetmen 8.0 37,745
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.3 43,520
2011 Dram Yönetmen 7.0 6,483
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,382
2009 Komedi Yönetmen 8.3 98,172
2009 Komedi Yönetmen 7.5 995
2008 54 Komedi 6.4 15,239
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 60,373
2007 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.2 5,527

Kötü Kızlar
2005 51 Komedi Yönetmen 3.4 1,529

Veronica Mars 3
2004 Dram Yönetmen 8.4 56,675
2002 Fantastik Yönetmen 7.3 3,671
1999 Suç Yönetmen    
1998 Dram Yönetmen 7.1 59,512

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Yönetmen 8.2 105,272

Erken Baskı
1996 Dram Yönetmen 7.5 9,591
1996 Dram Yönetmen    

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Yönetmen 6.7 33,529

Herkül
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 22,038
1995 Aksiyon Yönetmen 7.7 41,321
1993 39 Macera Yönetmen Asistanı 8.1 649,961
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yönetmen
6.7 4,929

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 35,854

Herkesin Sevgilisi
1992 38 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 2,725
1991 37 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 5,994

Çıplak Silah 2
1991 37 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 86,095

Çizgi Ötesi
1990 36 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 63,696
1990 36 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 3,805
1989 35 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 588

Çıplak Silah
1988 34 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 119,592
1987 33 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 10,879
1986 32 Dram Yönetmen Asistanı    

Gümüş Kurşun
1985 31 Macera Yönetmen Asistanı 6.4 17,432
1984 30 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 3,569
1982 28 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 713
1982 28 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 1,927
1981 27 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 3,401
1979 25 Macera Yönetmen Asistanı 7.4 5,711
1978 24 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 5,043
1977 23 Komedi Çeşitli 6.5 14,122
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,883) Legion (9,123) Arrow (6,530) The 100 (6,418) The Flash (5,729) The Big Bang Theory (4,144) Black Sails (4,062) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,670) Suits (3,517) Vikings (3,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017