Giriş Kayıt
John T. Kretchmer

John T. Kretchmer (62)


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

John T. Kretchmer, 23 Temmuz 1954 ABD doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı. White Collar (2009), Burn Notice (2007), Veronica Mars 3 (2004), Charmed (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1954
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: John Kretchmer
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.7 8,002
2015 Komedi Yönetmen 8.0 38,252
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.3 43,764
2011 Dram Yönetmen 7.0 6,483
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,382
2009 Komedi Yönetmen 8.3 98,723
2009 Komedi Yönetmen 7.5 995
2008 54 Komedi 6.4 15,239
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 60,556
2007 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.2 5,544

Kötü Kızlar
2005 51 Komedi Yönetmen 3.4 1,529

Veronica Mars 3
2004 Dram Yönetmen 8.4 56,818
2002 Fantastik Yönetmen 7.3 3,671
1999 Suç Yönetmen    
1998 Dram Yönetmen 7.1 59,831

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Yönetmen 8.2 105,916

Erken Baskı
1996 Dram Yönetmen 7.5 9,591
1996 Dram Yönetmen    

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Yönetmen 6.7 33,676

Herkül
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 22,135
1995 Aksiyon Yönetmen 7.7 41,610
1993 39 Macera Yönetmen Asistanı 8.1 655,396
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yönetmen
6.7 4,968

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 36,157

Herkesin Sevgilisi
1992 38 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 2,725
1991 37 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 5,994

Çıplak Silah 2
1991 37 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 86,411

Çizgi Ötesi
1990 36 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 63,914
1990 36 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 3,805
1989 35 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 588

Çıplak Silah
1988 34 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 120,272
1987 33 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 10,879
1986 32 Dram Yönetmen Asistanı    

Gümüş Kurşun
1985 31 Macera Yönetmen Asistanı 6.4 17,550
1984 30 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 3,569
1982 28 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 713
1982 28 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 1,927
1981 27 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 3,401
1979 25 Macera Yönetmen Asistanı 7.4 5,711
1978 24 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 5,043
1977 23 Komedi Çeşitli 6.5 14,122
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017