Giriş Kayıt
Anne Kreis

Anne Kreis


Oyuncu

Anne Kreis, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Anne Kreiss | Anne Kreys
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Oyuncu 4.9 133
2000 Suç Oyuncu 6.3 579
1998 Komedi Oyuncu 5.9 52
1986 Komedi Oyuncu 6.2 676
1979 Dram Oyuncu 7.1 4,396
1974 Dram Oyuncu 6.1 223

Genç Ve Güzel
1972 Komedi Oyuncu 6.5 1,542
Film Altyazıları
Ready Player One (5,052) A Quiet Place (4,125) True Crimes (2,613) Black Panther (2,306) Red Sparrow (1,840) Game Night (1,277) The Mustanger and the Lady (1,256) Death Wish (1,124) Deadpool (1,011) Cargo (962)
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018