Giriş Kayıt
Michael Krause

Michael Krause


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Michael Krause, oyuncu, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 6.7 3,847

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu
Senarist
6.4 4,149
1990 Yönetmen
Senarist
   
1990 Dram Oyuncu 6.7 1,510
1989 Dram Oyuncu 6.9 34
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,613) Hostiles (2,837) Den of Thieves (2,793) Maze Runner: The Death Cure (2,277) 12 Strong (2,162) Wildling (1,793) Peter Rabbit (1,098) The Commuter (1,067) Submergence (989) Winchester (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,799) The Terror (3,517) The Flash (2,874) Legion (2,811) The Crossing (2,287) Supernatural (1,689) Vikings (1,432) The Expanse (1,398) The Big Bang Theory (1,215) Fear the Walking Dead (1,045)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018