Giriş Kayıt
Jurgis Karsons

Jurgis Karsons


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Jurgis Karsons, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 36
2014 Belgesel Yapım Tasarımcısı 7.8 1,048

Sislerin İçinde
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 2,107
2004 Dram Yapım Tasarımcısı 5.7 313

Yenilmez
2001 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
6.6 3,578
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,296) John Wick: Chapter 2 (8,155) Doctor Strange (4,556) Allied (3,968) Moana (2,712) Forushande (2,486) Split (2,353) Arrival (2,352) Lion (1,978) Hacksaw Ridge (1,623)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017