Giriş Kayıt
Jurgis Karsons

Jurgis Karsons


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Jurgis Karsons, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 36
2014 Belgesel Yapım Tasarımcısı 7.8 1,048

Sislerin İçinde
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 2,107
2004 Dram Yapım Tasarımcısı 5.7 313

Yenilmez
2001 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
6.6 3,578
Dizi Altyazıları
Fargo (6,208) Arrow (5,766) American Gods (5,766) The Flash (4,905) The 100 (4,327) 12 Monkeys (3,522) The Blacklist (3,351) Better Call Saul (3,261) Supernatural (3,067) Game of Thrones (2,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017