Giriş Kayıt
Jeremy Kramer

Jeremy Kramer


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jeremy Kramer, yapımcı, yapım yöneticisi. Çaylak Soyguncular (2011), Çarpık İlişkiler (2002), The Big Year (2011), Kızlar Ve Erkekler (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı 6.2 37,324

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Yapımcı 6.1 83,345

Denizaltı
2010 Komedi Yapımcı 7.3 74,562

Lanetli Topraklar
2008 Korku Yapımcı 5.9 63,161

Çatı Katı
2003 Komedi Yapımcı 5.9 48,103

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Yapımcı 5.5 5,083

Açık Hat
2001 Komedi Yapımcı 4.1 3,692

Herkes Onu İster
2001 Komedi Yapımcı 5.8 16,292

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Yapımcı 5.3 14,037

Aşağıdakiler
2000 Romantik Yapımcı 4.9 12,417
1999 Suç Yapımcı 6.1 4,660

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Yapımcı 5.8 73,178
1999 Dram 6.0 2,233

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 17,163
1997 Aksiyon Yapımcı 4.9 170

8 Kafa Çantada
1997 Komedi 5.3 8,055

Raptiye
1996 Komedi Çeşitli 6.9 67,956
1996 Komedi Çeşitli 4.9 3,519
1996 Komedi Çeşitli 4.4 23,003
1995 Komedi Yapımcı 7.0 7,816

Salak İle Avanak
1994 Komedi Çeşitli 7.3 311,276
Dizi Altyazıları
Vikings (19,880) Black Mirror (6,595) The Flash (5,272) Shameless (4,816) Supernatural (3,805) The Big Bang Theory (3,665) The Blacklist (1,942) Star Trek: Discovery (1,681) The X Files (1,551) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,451)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018