Giriş Kayıt
Jeremy Kramer

Jeremy Kramer


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jeremy Kramer, yapımcı, yapım yöneticisi. Çaylak Soyguncular (2011), Çarpık İlişkiler (2002), The Big Year (2011), Kızlar Ve Erkekler (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı 6.2 38,181

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Yapımcı 6.1 84,573

Denizaltı
2010 Komedi Yapımcı 7.3 76,489

Lanetli Topraklar
2008 Korku Yapımcı 5.9 63,904

Çatı Katı
2003 Komedi Yapımcı 5.9 48,103

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Yapımcı 5.5 5,083

Açık Hat
2001 Komedi Yapımcı 4.1 3,692

Herkes Onu İster
2001 Komedi Yapımcı 5.8 16,530

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Yapımcı 5.3 14,037

Aşağıdakiler
2000 Romantik Yapımcı 4.9 12,417
1999 Suç Yapımcı 6.1 4,660

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Yapımcı 5.8 74,734
1999 Dram 6.0 2,233

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 17,372
1997 Aksiyon Yapımcı 4.9 170

8 Kafa Çantada
1997 Komedi 5.3 8,055

Raptiye
1996 Komedi Çeşitli 6.9 69,212
1996 Komedi Çeşitli 4.9 3,519
1996 Komedi Çeşitli 4.4 23,454
1995 Komedi Yapımcı 7.0 7,816

Salak İle Avanak
1994 Komedi Çeşitli 7.3 316,468
Dizi Altyazıları
Westworld (6,821) The 100 (3,202) The Expanse (2,641) La casa de papel (1,953) The Crossing (1,659) Colony (1,502) 12 Monkeys (1,206) Genius (1,056) Into the Badlands (1,037) Vikings (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018