Giriş Kayıt
Jeremy Kramer

Jeremy Kramer


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jeremy Kramer, yapımcı, yapım yöneticisi. Çaylak Soyguncular (2011), Çarpık İlişkiler (2002), The Big Year (2011), Kızlar Ve Erkekler (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı 6.2 36,118

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Yapımcı 6.1 80,483

Denizaltı
2010 Komedi Yapımcı 7.3 70,322

Lanetli Topraklar
2008 Korku Yapımcı 5.9 61,480

Çatı Katı
2003 Komedi Yapımcı 5.8 47,024

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Yapımcı 5.5 4,889

Açık Hat
2001 Komedi Yapımcı 4.1 3,692

Herkes Onu İster
2001 Komedi Yapımcı 5.8 15,955

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Yapımcı 5.3 14,037

Aşağıdakiler
2000 Romantik Yapımcı 4.9 12,417
1999 Suç Yapımcı 6.1 4,660

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Yapımcı 5.8 69,854
1999 Dram 6.0 2,184

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 16,693
1997 Aksiyon Yapımcı 4.9 170

8 Kafa Çantada
1997 Komedi 5.3 8,055

Raptiye
1996 Komedi Çeşitli 6.9 65,620
1996 Komedi Çeşitli 4.9 3,452
1996 Komedi Çeşitli 4.4 22,186
1995 Komedi Yapımcı 7.1 7,124

Salak İle Avanak
1994 Komedi Çeşitli 7.3 299,373
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017