Giriş Kayıt
Jeremy Kramer

Jeremy Kramer


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jeremy Kramer, yapımcı, yapım yöneticisi. Çaylak Soyguncular (2011), Çarpık İlişkiler (2002), The Big Year (2011), Kızlar Ve Erkekler (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı 6.2 37,240

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Yapımcı 6.1 82,865

Denizaltı
2010 Komedi Yapımcı 7.3 73,678

Lanetli Topraklar
2008 Korku Yapımcı 5.9 62,876

Çatı Katı
2003 Komedi Yapımcı 5.9 48,103

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Yapımcı 5.5 5,083

Açık Hat
2001 Komedi Yapımcı 4.1 3,692

Herkes Onu İster
2001 Komedi Yapımcı 5.8 16,283

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Yapımcı 5.3 14,037

Aşağıdakiler
2000 Romantik Yapımcı 4.9 12,417
1999 Suç Yapımcı 6.1 4,660

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Yapımcı 5.8 72,440
1999 Dram 6.0 2,233

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 17,163
1997 Aksiyon Yapımcı 4.9 170

8 Kafa Çantada
1997 Komedi 5.3 8,055

Raptiye
1996 Komedi Çeşitli 6.9 67,433
1996 Komedi Çeşitli 4.9 3,470
1996 Komedi Çeşitli 4.4 22,840
1995 Komedi Yapımcı 7.0 7,763

Salak İle Avanak
1994 Komedi Çeşitli 7.3 308,707
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017