Giriş Kayıt
Angelo Bruno Krakoff

Angelo Bruno Krakoff


Oyuncu, Sesler

Angelo Bruno Krakoff, oyuncu, sesler. Rocky 4 (1985) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: Rocky Krakoff
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek Korkusu
1990 Komedi Sesler 6.4 53,729
1990 Dram Çeşitli    
1990 Komedi Oyuncu 4.3 6,309
1990 Komedi Çeşitli 6.4 1,580
1990 Dram Oyuncu 5.9 3,805

Oliver ve Arkadaşları
1988 Animasyon Oyuncu 6.7 35,693

Öldüren Cazibe
1987 Dram Oyuncu 6.9 60,587
1986 Macera Oyuncu 5.6 11,397

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Oyuncu 5.7 20,734

Rocky 4
1985 Dram Oyuncu 6.8 149,503
1983 Dram Oyuncu 7.1 4,594
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017