Giriş Kayıt
Angelo Bruno Krakoff

Angelo Bruno Krakoff


Oyuncu, Sesler

Angelo Bruno Krakoff, oyuncu, sesler. Rocky 4 (1985) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: Rocky Krakoff
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek Korkusu
1990 Komedi Sesler 6.4 52,167
1990 Dram Çeşitli    
1990 Komedi Oyuncu 4.3 6,309
1990 Komedi Çeşitli 6.4 1,580
1990 Dram Oyuncu 5.9 3,805

Oliver ve Arkadaşları
1988 Animasyon Oyuncu 6.7 34,173

Öldüren Cazibe
1987 Dram Oyuncu 6.9 58,042
1986 Macera Oyuncu 5.6 11,224

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Oyuncu 5.7 20,035

Rocky 4
1985 Dram Oyuncu 6.8 143,317
1983 Dram Oyuncu 7.1 4,594
Dizi Altyazıları
The Flash (4,960) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,951) Iron Fist (2,742) Vikings (1,837) Legion (1,556) Game of Thrones (1,356) Billions (1,342) Arrow (1,302) The 100 (1,240)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017