Giriş Kayıt
Angelo Bruno Krakoff

Angelo Bruno Krakoff


Oyuncu, Sesler

Angelo Bruno Krakoff, oyuncu, sesler. Rocky 4 (1985) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: Rocky Krakoff
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek Korkusu
1990 Komedi Sesler 6.4 54,346
1990 Dram Çeşitli    
1990 Komedi Oyuncu 4.3 6,309
1990 Komedi Çeşitli 6.4 1,580
1990 Dram Oyuncu 5.9 4,078

Oliver ve Arkadaşları
1988 Animasyon Oyuncu 6.7 36,221

Öldüren Cazibe
1987 Dram Oyuncu 6.9 61,512
1986 Macera Oyuncu 5.6 11,536

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Oyuncu 5.7 20,852

Rocky 4
1985 Dram Oyuncu 6.8 151,763
1983 Dram Oyuncu 7.1 4,594
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018