Giriş Kayıt
Grigori Kozintsev

Grigori Kozintsev (68)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Grigori Mikhailovich Kozintsov, 22 Mart 1905 Kiev, Rusyan Empire [bugünkü Ukraine] doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı. Gamlet (1964) yapımıyla biliniyor.11 Mayıs 1973 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Grigori Mikhailovich Kozintsov
Doğum Tarihi: 22 Mart 1905
Ölüm Tarihi: 11 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Kiev, Rusyan Empire [bugünkü Ukraine]
Diğer Bir İsmi: Grigori Kosinzew | G. Kozintsev
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 66 Dram Senarist
Yönetmen
8.3 1,035
1964 59 Dram Yönetmen
Senarist
8.4 1,873
1957 52 Dram Yönetmen 7.5 557
1953 48 Biyografi Yönetmen
Senarist
7.1 23
1939 34 Dram Yönetmen
Senarist
6.6 82
1937 32 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.5 97
1935 30 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 158
1931 26 Dram Yönetmen
Senarist
7.2 146
1929 24 Dram Yönetmen
Senarist
7.6 451

The Club of the Big Deed
1927 22 Dram Yönetmen 6.8 63
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017