Giriş Kayıt
Anna Kot

Anna Kot


Kostümcü

Anna Kot, kostümcü. Aşk Ve Yaşam (1995), Gosford Park (2001), Sonsuza dek (1998), Wallander (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anna Krystyna Kot | Anna Koy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü    

Aşk Uğruna
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.9 13,057

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 6.1 7,456
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.4 66,289

Kurt Adam
2010 Dram Kostüm Bölümü 5.8 91,432
2008 Suç Kostüm Bölümü 7.9 8,382

Düşes
2008 Biyografi Kostüm Bölümü 6.9 64,163

Oğlum Jack
2007 Biyografi Kostüm Bölümü    
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.5 45,364

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 54,100
2003 Biyografi Kostüm Bölümü    
2002 Biyografi Kostüm Bölümü    
2001 Dram Kostüm Bölümü 7.3 66,889

Sonsuza dek
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 59,521
1997 Dram Kostüm Bölümü 6.9 39,207
1997 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 2,827

Aşk Ve Yaşam
1995 Dram Kostüm Bölümü 7.7 81,188

Kral George'un Deliliği
1994 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 12,422
Film Altyazıları
Passengers (7,188) Doctor Strange (3,621) Assassin's Creed (3,569) xXx: Return of Xander Cage (2,521) Arrival (2,454) Allied (2,379) Moana (1,592) Forushande (1,401) Hacksaw Ridge (1,393) Split (1,387)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,161) Legion (7,361) Supernatural (7,281) Arrow (5,472) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,570) Black Sails (3,525) Taboo (3,460) Vikings (3,375) Suits (3,022) Legends of Tomorrow (2,902)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017