Giriş Kayıt
Anna Kot

Anna Kot


Kostümcü

Anna Kot, kostümcü. Aşk Ve Yaşam (1995), Gosford Park (2001), Sonsuza dek (1998), Wallander (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anna Krystyna Kot | Anna Koy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Bölümü 6.5 463
2017 Dram Kostüm Bölümü 8.3 3,494

Aşk Uğruna
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.9 14,760

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 6.1 7,796
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.4 68,534

Kurt Adam
2010 Dram Kostüm Bölümü 5.8 92,865
2008 Suç Kostüm Bölümü 7.9 8,918

Düşes
2008 Biyografi Kostüm Bölümü 6.9 65,926

Oğlum Jack
2007 Biyografi Kostüm Bölümü    
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.5 46,359

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 54,885
2003 Biyografi Kostüm Bölümü    
2002 Biyografi Kostüm Bölümü    
2001 Dram Kostüm Bölümü 7.3 68,201

Sonsuza dek
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 60,794
1997 Dram Kostüm Bölümü 6.9 41,065
1997 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 2,827

Aşk Ve Yaşam
1995 Dram Kostüm Bölümü 7.7 83,677

Kral George'un Deliliği
1994 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 12,684
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017