Giriş Kayıt
Anna Kot

Anna Kot


Kostümcü

Anna Kot, kostümcü. Aşk Ve Yaşam (1995), Gosford Park (2001), Sonsuza dek (1998), Wallander (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anna Krystyna Kot | Anna Koy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Bölümü 6.2 8,347
2017 Dram Kostüm Bölümü 8.3 3,725

Aşk Uğruna
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.9 16,268

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 6.1 8,073
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.4 70,526

Kurt Adam
2010 Dram Kostüm Bölümü 5.8 94,286
2008 Suç Kostüm Bölümü 8.0 9,632

Düşes
2008 Biyografi Kostüm Bölümü 6.9 68,028

Oğlum Jack
2007 Biyografi Kostüm Bölümü    
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.5 47,396

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 55,614
2003 Biyografi Kostüm Bölümü    
2002 Biyografi Kostüm Bölümü 7.6 4,444
2001 Dram Kostüm Bölümü 7.3 69,770

Sonsuza dek
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 62,007
1997 Dram Kostüm Bölümü 6.9 42,789
1997 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 2,827

Aşk Ve Yaşam
1995 Dram Kostüm Bölümü 7.7 86,198

Kral George'un Deliliği
1994 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 13,253
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018