Giriş Kayıt
Anna Kot

Anna Kot


Kostümcü

Anna Kot, kostümcü. Aşk Ve Yaşam (1995), Gosford Park (2001), Sonsuza dek (1998), Wallander (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anna Krystyna Kot | Anna Koy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü    

Aşk Uğruna
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.9 12,762

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 6.1 7,358
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.4 65,756

Kurt Adam
2010 Dram Kostüm Bölümü 5.8 91,174
2008 Suç Kostüm Bölümü 7.9 8,303

Düşes
2008 Biyografi Kostüm Bölümü 6.9 63,796

Oğlum Jack
2007 Biyografi Kostüm Bölümü    
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.5 45,135

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 53,947
2003 Biyografi Kostüm Bölümü    
2002 Biyografi Kostüm Bölümü    
2001 Dram Kostüm Bölümü 7.3 66,634

Sonsuza dek
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 59,256
1997 Dram Kostüm Bölümü 6.9 38,874
1997 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 2,827

Aşk Ve Yaşam
1995 Dram Kostüm Bölümü 7.7 80,712

Kral George'un Deliliği
1994 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 12,412
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017