Giriş Kayıt
Anna Kot

Anna Kot


Kostümcü

Anna Kot, kostümcü. Aşk Ve Yaşam (1995), Gosford Park (2001), Sonsuza dek (1998), Wallander (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anna Krystyna Kot | Anna Koy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Bölümü 8.3 2,100
2017 Dram Kostüm Bölümü 7.7 141

Aşk Uğruna
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.9 13,710

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 6.1 7,483
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.4 67,461

Kurt Adam
2010 Dram Kostüm Bölümü 5.8 92,165
2008 Suç Kostüm Bölümü 7.9 8,628

Düşes
2008 Biyografi Kostüm Bölümü 6.9 65,074

Oğlum Jack
2007 Biyografi Kostüm Bölümü    
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.5 45,858

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 54,479
2003 Biyografi Kostüm Bölümü    
2002 Biyografi Kostüm Bölümü    
2001 Dram Kostüm Bölümü 7.3 67,589

Sonsuza dek
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 60,189
1997 Dram Kostüm Bölümü 6.9 40,062
1997 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 2,827

Aşk Ve Yaşam
1995 Dram Kostüm Bölümü 7.7 82,423

Kral George'un Deliliği
1994 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 12,422
Film Altyazıları
Kidnap (4,307) T2 Trainspotting (3,391) Beauty and the Beast (2,912) Contratiempo (1,515) The Fate of the Furious (1,462) Redivider (1,259) Dangal (1,132) The Boss Baby (1,023) The Great Wall (923) Get Out (813)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,897) Better Call Saul (5,752) The Flash (5,702) Twin Peaks (4,166) Lucifer (4,084) Into the Badlands (3,643) Supernatural (3,243) Gotham (2,947) 12 Monkeys (2,546) Fargo (2,483)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017