Giriş Kayıt
Anna Kot

Anna Kot


Kostümcü

Anna Kot, kostümcü. Aşk Ve Yaşam (1995), Gosford Park (2001), Sonsuza dek (1998), Wallander (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anna Krystyna Kot | Anna Koy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Bölümü 8.3 1,125
2016 Dram Kostüm Bölümü    

Aşk Uğruna
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.9 13,466

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 6.1 7,483
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.4 67,033

Kurt Adam
2010 Dram Kostüm Bölümü 5.8 91,912
2008 Suç Kostüm Bölümü 7.9 8,546

Düşes
2008 Biyografi Kostüm Bölümü 6.9 64,776

Oğlum Jack
2007 Biyografi Kostüm Bölümü    
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.5 45,674

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 54,354
2003 Biyografi Kostüm Bölümü    
2002 Biyografi Kostüm Bölümü    
2001 Dram Kostüm Bölümü 7.3 67,376

Sonsuza dek
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 59,976
1997 Dram Kostüm Bölümü 6.9 39,793
1997 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 2,827

Aşk Ve Yaşam
1995 Dram Kostüm Bölümü 7.7 81,985

Kral George'un Deliliği
1994 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 12,422
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017