Giriş Kayıt
Larry Kostroff

Larry Kostroff (92)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Lawrence Kostroff, 27 Şubat 1925 Chicago, Illinois, ABD doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı. Komando (1985), Son Ayrıntı (1973), Fantasy Island (1977), A New Leaf (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lawrence Kostroff
Doğum Tarihi: 27 Şubat 1925
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Komando
1985 60 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 117,413

Telefondaki Yabancı
1979 54 Korku Yapımcı 6.6 6,870
1977 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 4,497
1977 52 Komedi Yapımcı 6.5 14,122
1977 52 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 5.9 3,317

Son Ayrıntı
1973 48 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 17,023
1971 46 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 3,144

Yürek Yalnız Bir Avcıdır
1968 43 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 2,826
1960 35 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 842
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017