Giriş Kayıt
Larry Kostroff

Larry Kostroff (92)


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Lawrence Kostroff, 27 Şubat 1925 Chicago, Illinois, ABD doğumlu yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı. Komando (1985), Son Ayrıntı (1973), Fantasy Island (1977), A New Leaf (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lawrence Kostroff
Doğum Tarihi: 27 Şubat 1925
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 746

Komando
1985 60 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 122,862

Telefondaki Yabancı
1979 54 Korku Yapımcı 6.6 7,468
1977 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 4,894
1977 52 Komedi Yapımcı 6.5 14,441
1977 52 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 5.9 3,317

Son Ayrıntı
1973 48 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 18,021
1971 46 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 3,144

Yürek Yalnız Bir Avcıdır
1968 43 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 2,826
1960 35 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 842
Dizi Altyazıları
Vikings (6,563) Shameless (4,581) Game of Thrones (3,300) Mr. Robot (3,061) Supernatural (2,844) Arrow (2,281) The Big Bang Theory (2,262) Outlander (2,067) Gotham (1,864) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,803)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017