Giriş Kayıt
Larry Kostroff

Larry Kostroff (93)


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Lawrence Kostroff, 27 Şubat 1925 Chicago, Illinois, ABD doğumlu yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı. Komando (1985), Son Ayrıntı (1973), Fantasy Island (1977), A New Leaf (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lawrence Kostroff
Doğum Tarihi: 27 Şubat 1925
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 746

Komando
1985 60 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 126,634

Telefondaki Yabancı
1979 54 Korku Yapımcı 6.5 7,781
1977 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 5,175
1977 52 Komedi Yapımcı 6.5 14,962
1977 52 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 5.9 3,317
1976 51 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 340

Son Ayrıntı
1973 48 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 18,680
1971 46 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 3,732

Yürek Yalnız Bir Avcıdır
1968 43 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 2,826
1960 35 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 960
Film Altyazıları
Rampage (13,275) Ready Player One (7,983) Blockers (1,937) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,473) The Cured (734) Future World (636) Den 12. mann (630) Black Panther (520) Red Sparrow (372)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,495) The 100 (2,838) La casa de papel (2,170) 12 Monkeys (2,128) The Expanse (2,115) The Crossing (1,908) Into the Badlands (1,711) Vikings (1,137) Legion (1,118) Supernatural (1,015)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018