Giriş Kayıt
Dwight Koss

Dwight Koss


Oyuncu

Dwight Koss, oyuncu. Büyük Tuzak (1987), (2009) Amerikan Pastası: Aşk Kitabı (2009), (1986) The Boy Who Could Fly (1986), (1990) Short Time (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 6.2 31

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 Komedi Oyuncu 4.8 30,413
1990 Komedi Oyuncu 6.4 1,580
1988 Dram Oyuncu 5.5 383
1987 Aile Oyuncu    

Oğullarım Ve Ben
1987 Dram Oyuncu 7.7 637

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.9 1,567
1986 Aile Oyuncu 6.5 4,627
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017