Giriş Kayıt
Tommi Korpela

Tommi Korpela (49)


Oyuncu

Tommi Petteri Korpela, 23 Ağustos 1968 Helsinki, Finlandiya doğumlu oyuncu. Ender İhracat: Bir Noel Hikayesi (2010), Umudun Öteki Yüzü (2017), Kara Kelebeklerin Evi (2008), Ender İhracat A.Ş. (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tommi Petteri Korpela
Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Helsinki, Finlandiya
Diğer Bir İsmi: Julmahuvi
Burcu: Başak
Boyu: 1.92 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Umudun Öteki Yüzü
2017 49 Komedi Oyuncu 7.3 4,352
2017 49 Dram Oyuncu 7.8 285
2016 48 Suç Oyuncu 5.5 94
2016 48 Korku Oyuncu 5.2 1,535
2016 48 Dram Oyuncu 7.1 235

Ebe
2015 47 Dram Oyuncu 6.0 272
2014 46 Dram Oyuncu 5.7 109
2014 46 Komedi Oyuncu 6.2 807
2014 46 Dram Oyuncu 6.8 277
2013 45 Komedi Oyuncu 5.9 145

Aşk için Yaptığımız Şeyler
2013 45 Oyuncu 6.1 299
2012 44 Komedi Oyuncu    

Arınma
2012 44 Dram Oyuncu 7.1 2,815

Soruşturma
2012 44 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 42

Satılık Yaşam
2011 43 Dram Oyuncu 6.1 467
2010 42 Suç Oyuncu 5.9 1,364

Ender İhracat: Bir Noel Hikayesi
2010 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 21,602
2009 41 Komedi Oyuncu 6.9 373
2009 41 Dram Oyuncu 6.6 511

Yasak Meyve
2009 41 Dram Oyuncu 6.4 1,727

Helsinki
2009 41 Suç Oyuncu 6.8 2,641

Niko: Yıldızlara Yolculuk
2008 40 Animasyon Oyuncu 6.2 2,438
2008 40 Dram Oyuncu 6.3 218

Kara Kelebeklerin Evi
2008 40 Dram Oyuncu 6.9 1,987

1918 Sınırı
2007 39 Dram Oyuncu 6.8 778
2007 39 Biyografi Oyuncu 6.2 1,599

Erkek İşi
2007 39 Dram Oyuncu 6.6 1,723
2007 39 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,096
2006 38 Komedi Oyuncu 5.3 595

Alacakaranlıktaki Işıklar
2006 38 Suç Oyuncu 6.9 5,010
2005 37 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 1,009
2005 37 Biyografi Oyuncu 6.9 224
2004 36 Komedi Oyuncu    
2004 36 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,190

Ender İhracat A.Ş.
2003 35 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,680
2003 35 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,761
2003 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,897
2002 34 Macera Oyuncu 7.2 448
2001 33 Biyografi Oyuncu 6.9 771
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017