Giriş Kayıt
Alla Korot

Alla Korot (47)


Oyuncu

Alla Korot, 01 Kasım 1970 Odessa, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine] doğumlu oyuncu. "Another World" (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1970
Doğum Yeri: Odessa, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine]
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Dram Oyuncu 4.1 35

Mezarına Tüküreceğim 3
2015 45 Suç Oyuncu 5.2 8,667
2011 Dram Oyuncu 7.8 97,189
2009 Komedi Oyuncu 8.2 128,574

Cinayet Gecesi
2007 37 Suç Oyuncu 7.2 159,935
2007 Dram Oyuncu 7.3 209
2006 36 Komedi Oyuncu 4.6 105
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735

Notre Dame'ın Kamburu
1996 26 Animasyon Çeşitli 6.9 119,163
1993 Suç Oyuncu 6.9 5,206

Rüzgarın Kokusu
1991 21 Gerilim Oyuncu 4.5 73
1990 Komedi Oyuncu 8.0 4,328
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,179
Film Altyazıları
Rampage (13,381) Ready Player One (8,054) Blockers (1,990) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,498) The Cured (746) Future World (663) Den 12. mann (634) Black Panther (538) Red Sparrow (381)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,700) The 100 (2,960) The Expanse (2,259) La casa de papel (2,259) 12 Monkeys (2,155) The Crossing (1,977) Into the Badlands (1,720) Vikings (1,175) Legion (1,137) Colony (1,091)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018