Giriş Kayıt
Alla Korot

Alla Korot (47)


Oyuncu

Alla Korot, 01 Kasım 1970 Odessa, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine] doğumlu oyuncu. "Another World" (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1970
Doğum Yeri: Odessa, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine]
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Dram Oyuncu 4.1 35

Mezarına Tüküreceğim 3
2015 45 Suç Oyuncu 5.2 8,467
2011 Dram Oyuncu 7.8 96,325
2009 Komedi Oyuncu 8.2 127,906

Cinayet Gecesi
2007 37 Suç Oyuncu 7.2 158,529
2007 Dram Oyuncu 7.3 209
2006 36 Komedi Oyuncu 4.6 105
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735

Notre Dame'ın Kamburu
1996 26 Animasyon Çeşitli 6.9 118,103
1993 Suç Oyuncu 6.9 5,119

Rüzgarın Kokusu
1991 21 Gerilim Oyuncu 4.5 73
1990 Komedi Oyuncu 8.0 4,191
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,156
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,687) Hostiles (3,066) Maze Runner: The Death Cure (2,636) Wildling (2,488) Red Sparrow (1,822) 12 Strong (1,644) The Commuter (1,084) Peter Rabbit (619) A Quiet Place (595) The Post (537)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,723) The Terror (4,651) Legion (2,049) The Flash (1,842) Supernatural (1,600) The Big Bang Theory (1,552) The Crossing (1,522) Vikings (1,514) Lucifer (1,501) Fear the Walking Dead (1,399)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018