Giriş Kayıt
Alla Korot

Alla Korot (46)


Oyuncu

Alla Korot, 01 Kasım 1970 Odessa, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine] doğumlu oyuncu. "Another World" (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1970
Doğum Yeri: Odessa, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine]
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mezarına Tüküreceğim 3
2015 45 Suç Oyuncu 5.2 6,885
2009 Komedi Oyuncu 8.2 122,361

Cinayet Gecesi
2007 37 Suç Oyuncu 7.2 146,036
2007 Dram Oyuncu 7.3 209
2006 36 Komedi Oyuncu 4.6 105
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735

Notre Dame'ın Kamburu
1996 26 Animasyon Çeşitli 6.9 108,562
1993 Suç Oyuncu 6.9 4,616

Rüzgarın Kokusu
1991 21 Gerilim Oyuncu 4.5 73
1990 Komedi Oyuncu 8.0 3,997
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,017
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,192) Legion (9,257) The 100 (6,807) Arrow (6,627) The Flash (5,834) The Big Bang Theory (4,561) Black Sails (4,142) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,743) Suits (3,630) Vikings (3,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017