Giriş Kayıt
Alla Korot

Alla Korot (46)


Oyuncu

Alla Korot, 01 Kasım 1970 Odessa, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine] doğumlu oyuncu. "Another World" (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1970
Doğum Yeri: Odessa, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine]
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mezarına Tüküreceğim 3
2015 45 Suç Oyuncu 5.2 7,006
2011 Dram Oyuncu 7.8 88,901
2009 Komedi Oyuncu 8.2 122,796

Cinayet Gecesi
2007 37 Suç Oyuncu 7.2 147,074
2007 Dram Oyuncu 7.3 209
2006 36 Komedi Oyuncu 4.6 105
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735

Notre Dame'ın Kamburu
1996 26 Animasyon Çeşitli 6.9 109,505
1993 Suç Oyuncu 6.9 4,645

Rüzgarın Kokusu
1991 21 Gerilim Oyuncu 4.5 73
1990 Komedi Oyuncu 8.0 4,030
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,033
Film Altyazıları
Live by Night (11,756) Resident Evil: The Final Chapter (9,510) Rogue One (5,397) Hidden Figures (5,023) Patriots Day (4,753) Assassin's Creed (4,161) Why Him? (4,040) Split (3,745) Allied (3,588) Paterson (3,528)
Dizi Altyazıları
Legion (4,911) The 100 (4,417) Black Sails (4,158) Arrow (3,466) The Expanse (3,292) The Originals (2,893) Into the Badlands (2,846) Colony (2,701) The Flash (2,524) Vikings (2,401)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017