Giriş Kayıt
Barbara Kopple

Barbara Kopple (71)


Yapımcı, Yönetmen, Sesler

Barbara Kopple, 30 Temmuz 1946 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, sesler. Gençlik Ateşi (2005), Shut Up & Sing (2006), Harlan County U.S.A. (1976), Wild Man Blues (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1946
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 70 Belgesel Yapımcı    
2015 69 Belgesel 7.4 45
2012 66 Belgesel Yapımcı    
2012 66 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
   
2011 65 Belgesel Oyuncu 7.6 1,315
2008 62 Belgesel 7.6 10,769
2006 60 Belgesel Kameraman
Yapımcı
Yönetmen
7.7 4,495

Gençlik Ateşi
2005 59 Suç Yönetmen 5.5 16,715
2004 58 Belgesel Yapımcı 7.7 406

Canım Babacığım
2003 57 Belgesel 7.8 19,371
2003 57 Oyuncu 6.3 895
1998 52 Belgesel 7.6 709
1997 51 Belgesel Sesler
Yönetmen
7.0 1,903
1994 48 Belgesel 8.3 19,298
1993 Suç Yönetmen 8.6 9,564
1990 44 Belgesel Sesler
Yönetmen
Yapımcı
8.0 606
1979 33 Korku Editorial Department 4.1 155
1976 30 Belgesel Sesler
Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
8.3 3,592
1974 28 Belgesel Sesler 8.4 4,216
1972 26 Belgesel 7.6 1,126
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017