Giriş Kayıt
Karen Kopins

Karen Kopins (58)


Oyuncu

Karen Kopins, 10 Ekim 1958 Ridgefield, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. İlk Isırık (1985) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1958
Doğum Yeri: Ridgefield, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Karen Kopins Shaw
Burcu: Terazi
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 32 Komedi Oyuncu    
1989 31 Macera Oyuncu 5.5 7,552
1988 30 Western Oyuncu    
1987 Macera Oyuncu    

İlk Isırık
1985 27 Komedi Oyuncu 5.4 10,298
1985 27 Komedi Oyuncu 6.1 2,534

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 8,792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017