Giriş Kayıt
Rebecca Koon

Rebecca Koon


Oyuncu

Ireland, İrlanda doğumlu oyuncu. (2014) Çakma Polisler (2014), (2003) Radyo (2003), (1995) Aşk Ve Yalanlar (1995), (1998) Suç Kapanı (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ireland
Doğum Yeri: İrlanda
Diğer Bir İsmi: Rebbeca Koon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Oyuncu 6.6 326

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 112,327
2013 Dram Oyuncu    
2009 Gerilim Oyuncu 4.8 327
2007 Komedi Oyuncu 6.1 312

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 136,966

Not Defteri
2004 Dram Oyuncu 7.9 419,771

Radyo
2003 Dram Oyuncu 6.9 33,079
2001 Dram Oyuncu    

Üçüncü Göz
2000 Dram Oyuncu 6.7 54,235

Suç Kapanı
1998 Komedi Oyuncu 5.5 1,525

Öldürme Zamanı
1996 Suç Oyuncu 7.4 105,403

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi Oyuncu 5.7 10,848
1995 Dram Oyuncu 7.2 3,039
1994 Komedi Oyuncu 6.2 2,825
1993 Dram Oyuncu 5.4 6,834
1993 Dram Oyuncu    

Kış İnsanları
1989 Romantik Oyuncu 6.3 953
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,799) Silence (1,870) Personal Shopper (1,638) Gold (1,581) Split (1,092) La La Land (1,070) Get Out (727) The Age of Shadows (719) The Void (715) The Great Wall (713)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,875) Supernatural (4,659) The Flash (4,485) Arrow (3,935) The Big Bang Theory (3,235) Better Call Saul (2,895) Gotham (1,532) Game of Thrones (1,516) Vikings (1,223) Into the Badlands (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017