Giriş Kayıt
Rebecca Koon

Rebecca Koon


Oyuncu

Ireland, İrlanda doğumlu oyuncu. Şanslı Logan (2017), (2014) Çakma Polisler (2014), (2003) Radyo (2003), (1995) Aşk Ve Yalanlar (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ireland
Doğum Yeri: İrlanda
Diğer Bir İsmi: Rebbeca Koon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şanslı Logan
2017 Komedi Oyuncu 7.1 82,489
2017 Dram Oyuncu 7.2 253
2015 Aile Oyuncu 6.4 471

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 117,548
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 70,879
2013 Dram Oyuncu    
2009 Gerilim Oyuncu 4.8 327
2007 Komedi Oyuncu 6.1 312

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 145,292

Not Defteri
2004 Dram Oyuncu 7.9 446,465

Radyo
2003 Dram Oyuncu 6.9 34,639
2001 Dram Oyuncu    

Üçüncü Göz
2000 Dram Oyuncu 6.7 56,486

Suç Kapanı
1998 Komedi Oyuncu 5.5 1,525

Öldürme Zamanı
1996 Suç Oyuncu 7.4 113,024

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi Oyuncu 5.7 11,023
1995 Dram Oyuncu 7.2 3,039

İstasyon Cinayetleri
1994 Komedi Oyuncu 6.2 2,923
1993 Dram Oyuncu 5.4 6,834
1993 Dram Oyuncu    
1991 Suç Oyuncu 5.9 371

Kış İnsanları
1989 Romantik Oyuncu 6.3 953
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018