Giriş Kayıt
Chuck Konzelman

Chuck Konzelman


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Chuck Konzelman, senarist, yapımcı, yönetmen. God's Not Dead (2014), Do You Believe? (2015), God's Not Dead 2 (2016), What If... (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı
Senarist
4.2 7,196
2015 Dram Yapımcı
Senarist
6.0 5,281
2014 Dram Senarist
Yapımcı
4.9 33,584
2013 Dram Yapımcı
Senarist
6.1 702
2010 Dram Yapımcı
Senarist
6.6 1,926

Açlık
2007 Komedi Yönetmen
Senarist
   

Ölümcül Örümcek
2001 Korku Senarist    
Film Altyazıları
Rogue One (6,620) Resident Evil: The Final Chapter (3,409) Brimstone (3,284) Assassin's Creed (2,687) Split (2,389) The Great Wall (1,581) The Institute (1,427) Paterson (1,126) Passengers (1,100) Collateral Beauty (1,002)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017