Giriş Kayıt
Chuck Konzelman

Chuck Konzelman


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Chuck Konzelman, senarist, yapımcı, yönetmen. God's Not Dead (2014), God's Not Dead 2 (2016), Do You Believe? (2015), What If... (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 3.6 907
2016 Dram Yapımcı
Senarist
4.4 9,074
2015 Dram Yapımcı
Senarist
6.0 5,281
2014 Dram Senarist
Yapımcı
4.8 36,100
2013 Dram Yapımcı
Senarist
6.1 702
2013 Komedi Senarist
Yapımcı
6.2 1,280
2010 Dram Yapımcı
Senarist
6.6 1,926

Açlık
2007 Komedi Yönetmen
Senarist
   

Ölümcül Örümcek
2001 Korku Senarist 4.3 1,967
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,742) Den of Thieves (2,478) Hostiles (2,464) 12 Strong (2,389) Maze Runner: The Death Cure (2,073) Winchester (1,497) Peter Rabbit (1,360) Submergence (1,353) The Commuter (1,015) Wildling (885)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,594) The Flash (3,253) Supernatural (3,163) The Terror (2,911) Legion (2,817) The Crossing (1,807) The Expanse (1,737) The Big Bang Theory (1,271) Vikings (1,138) Arrow (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018