Giriş Kayıt
Jeffrey Konvitz

Jeffrey Konvitz


Yapımcı, Senarist

Jeffrey Konvitz, yapımcı, senarist. Çıplak Casus (1996), Fedai (1977), Bloodsport 2 (1996), Night of the Dark Full Moon (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Yapımcı 6.2 758

Amerikan Rapsodi
2001 Dram 6.9 3,298

2001 Uzay Kaçıkları
2000 Komedi Yapımcı 3.3 9,665

Çıplak Casus
1996 Komedi Yapımcı 5.3 30,254
1996 Aksiyon Yapımcı 4.8 2,380
1993 Aksiyon Yapımcı    

Fedai
1977 Korku Yapımcı
Senarist
6.4 6,486
1972 Korku Yapımcı
Senarist
5.3 1,995
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,205) Rogue One (4,936) Split (3,525) Assassin's Creed (2,564) Brimstone (2,186) Paterson (1,846) Hidden Figures (1,716) The Institute (1,556) The Great Wall (1,231) Passengers (1,105)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,917) Legion (7,055) Arrow (3,833) Legends of Tomorrow (2,187) Into the Badlands (2,093) The Blacklist (1,705) Vikings (1,638) Black Sails (1,585) The Expanse (1,494) 24: Legacy (1,493)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017