Giriş Kayıt
Jeffrey Konvitz

Jeffrey Konvitz


Yapımcı, Senarist

Jeffrey Konvitz, yapımcı, senarist. Çıplak Casus (1996), Fedai (1977), Kan Sporu 2 (1996), Night of the Dark Full Moon (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Yapımcı    
2018 Dram Yapımcı 5.5 1,539
2006 Dram Yapımcı 6.2 758

Amerikan Rapsodi
2001 Dram 6.9 3,298

2001 Uzay Kaçıkları
2000 Komedi Yapımcı 3.3 9,665

Çıplak Casus
1996 Komedi Yapımcı 5.3 32,370

Kan Sporu 2
1996 Aksiyon Yapımcı 4.8 2,380
1993 Aksiyon Yapımcı    

Fedai
1977 Korku Yapımcı
Senarist
6.4 7,419
1972 Korku Yapımcı
Senarist
5.3 1,995
Dizi Altyazıları
Westworld (9,644) La casa de papel (5,591) The Flash (3,377) Legion (2,925) The 100 (1,831) Fear the Walking Dead (1,806) The Terror (1,701) Into the Badlands (1,394) Lucifer (1,332) The Big Bang Theory (1,331)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018