Giriş Kayıt
Karin Konoval

Karin Konoval


Oyuncu

Karin Konoval, Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu. Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), Maymunlar Cehennemi: Savaş (2017), (2014) Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (2014), (2007) Aşk Diyarında (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Karen Konaval
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Oyuncu 7.6 124,494
2017 Animasyon Oyuncu    

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Oyuncu 8.3 19,118
2015 Dram Oyuncu 7.5 237
2015 Komedi Oyuncu 5.9 532

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Oyuncu 6.0 28,143

Davetsiz Misafirler
2014 Gizem Oyuncu 6.7 3,004

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 360,060
2014 Dram Oyuncu 8.6 5,806
2012 Komedi Oyuncu 4.5 287
2012 Aile Oyuncu    
2012 Gerilim Oyuncu 4.4 202

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 443,901
2010 Aile Oyuncu 8.1 1,542

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 Komedi Oyuncu 6.2 35,492
2010 Dram Oyuncu 8.1 1,268

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 Komedi Oyuncu 4.8 30,413
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 305,750
2008 Suç Oyuncu 6.3 560
2007 Macera Oyuncu    

Akılalmaz Cinayet
2007 Dram Oyuncu    

Aşk Diyarında
2007 Komedi Oyuncu 6.5 28,926

Kara Noel
2006 Korku Oyuncu 4.6 21,262
2006 Komedi Oyuncu    

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 317,553
2005 Dram Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 2.3 38,979
2005 Suç Oyuncu    

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Oyuncu 5.0 37,231
2003 Macera Oyuncu 7.5 13,223
2003 Dram Oyuncu    
2002 Suç Oyuncu    

"Ölü Bölge"
2002 Dram Oyuncu 7.5 7,547
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,301
2001 Macera Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 4.0 1,187
1999 Aksiyon Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu    
1999 Aksiyon Oyuncu    
1999 Korku Oyuncu    
1996 Suç Oyuncu 8.1 8,345

Çifte Bela
1993 Macera Oyuncu    

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 166,275

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,238
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017