Giriş Kayıt
Kenneth Konopka

Kenneth Konopka (73)


Oyuncu

Kenneth Konopka, 24 Ekim 1913 Toledo, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Nymphs (Anonymous) (1968) yapımıyla biliniyor.01 Aralık 1986 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Ekim 1913
Ölüm Tarihi: 01 Aralık 1986
Doğum Yeri: Toledo, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Ken Kenopka | Ken Konopka
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Takip
1966 53 Dram Oyuncu 7.3 6,959
1963 Aksiyon Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,543
1950 Dram Oyuncu 8.5 59
1945 32 Suç Oyuncu 6.8 2,121
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017