Giriş Kayıt
Kenneth Konopka

Kenneth Konopka (73)


Oyuncu

Kenneth Konopka, 24 Ekim 1913 Toledo, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Nymphs (Anonymous) (1968) yapımıyla biliniyor.01 Aralık 1986 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Ekim 1913
Ölüm Tarihi: 01 Aralık 1986
Doğum Yeri: Toledo, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Ken Kenopka | Ken Konopka
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Takip
1966 53 Dram Oyuncu 7.3 6,959
1963 Aksiyon Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,596
1950 Dram Oyuncu 8.5 59
1945 32 Suç Oyuncu 6.8 2,121
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017