Giriş Kayıt
Marc Koninckx

Marc Koninckx


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Marc Koninckx, kameraman, görüntü yönetmeni. Elveda Çocuklar (1987), Flesh+Blood (1985), Ölesiye (1992), Kuduz Köpek Johnny (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Marc De Coninck | Marc Koninck | Mark Koninckx | M
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.0 1,221
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 1,974
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 31

İsyan
2011 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.0 2,068

Yanyol
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.1 286
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 229

Kuduz Köpek Johnny
2008 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.8 2,799
1997 Biyografi Kameraman 6.7 1,043

Çalınmış Güzellik
1996 Dram Kameraman 6.6 21,461
1996 Dram Kameraman 6.4 74
1996 Komedi Kameraman 7.1 438

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Kameraman 7.7 57,992

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Kameraman 6.6 40,582

Bir Fransız Kadını
1995 Dram Kameraman 6.3 1,010

D'artagnan'ın Kızı
1994 Aksiyon Kameraman 5.9 2,647
1994 Dram Kameraman 7.0 1,456

Kraliçe Margot
1994 Biyografi Kameraman 7.5 13,916

Küçük yerli Paris'te
1994 Macera Kameraman 5.6 3,062
1994 Macera Kameraman 6.6 339

Tohum Yeşerince
1993 Dram Kameraman 7.1 3,538
1993 Dram Kameraman 6.6 91
1993 Macera Kameraman 6.6 2,817

Misafirler
1993 Komedi Kameraman 7.0 24,899

Ölesiye
1992 Dram Kameraman 6.9 12,990
1992 Dram Kameraman 6.2 266
1992 Macera Kameraman 6.6 636

Yırtıcı Geceler
1992 Biyografi Kameraman 7.1 1,854
1991 Macera Kameraman 6.2 1,107

Köprü Üstü Aşıkları
1991 Dram Kameraman 7.5 8,870
1991 Dram Kameraman 7.0 1,284
1991 Dram Kameraman 6.8 894
1991 Aksiyon Kameraman    

Henry Ve June
1990 Biyografi Kameraman 6.3 10,636
1989 Dram Kameraman    
1989 Dram Kameraman 7.0 427

Çılgın
1988 Suç Kameraman 6.9 41,104

Rahibi Öldürmek
1988 Dram Kameraman 6.2 1,075

Elveda Çocuklar
1987 Biyografi Kameraman 8.1 24,909

Saldırı
1986 Dram Kameraman 7.3 2,556

Nil'in incisi
1985 Aksiyon Kameraman 6.1 41,861
1985 Macera Kameraman 6.7 13,591
1983 Dram Kameraman 6.3 298
1980 Dram Kameraman 6.6 407
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017