Giriş Kayıt
Frank Konigsberg

Frank Konigsberg (69)


Yapımcı

Frank Konigsberg, 07 Eylül 1947 Los Angeles County, California, ABD doğumlu yapımcı. The Tommyknockers (1993), Jesus (1999), Holy Water (2009), Paris Trout (1991) gibi yapımlarla biliniyor.12 Kasım 2016 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Eylül 1947
Ölüm Tarihi: 12 Kasım 2016
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Franklin Konigsberg
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roma'da Aşk Başkadır
2015 68 Komedi Yapımcı 4.8 2,667
2015 68 Dram Yapımcı    
2013 66 Romantik Yapımcı 4.8 136
2012 65 Dram Yapımcı 6.8 183
2011 64 Biyografi Yapımcı    
2010 63 Dram Yapımcı    
2010 Aksiyon Yapımcı 6.6 1,138
2009 62 Komedi Yapımcı 5.9 1,500
2008 61 Biyografi Yapımcı    
2001 54 Gizem Yapımcı 5.2 204
1999 52 Dram Yapımcı    
1999 Biyografi Yapımcı 6.0 2,260
1998 Dram Yapımcı    
1997 50 Suç Yapımcı 7.1 1,700
1997 50 Suç Yapımcı    
1996 49 Aksiyon Yapımcı    
1996 49 Dram Yapımcı    
1994 47 Dram Yapımcı    
1994 Aksiyon Çeşitli 5.8 1,156
1993 46 Korku Yapımcı 5.4 8,408
1991 44 Korku Çeşitli 6.5 1,065
1991 44 Dram Yapımcı 6.5 1,227
1988 41 Western Yapımcı    

Dokuz Buçuk Hafta
1986 39 Dram Yapımcı 5.9 30,678
1984 37 Komedi Yapımcı 3.5 511
1979 Komedi Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017