Giriş Kayıt
Johnnie Kong

Johnnie Kong


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yapımcı

Johnnie Kong, yönetmen asistanı, oyuncu, yapımcı. Aşk Zamanı (2000), Chunking Express (1994), 2046 (2004), Reddedilmiş Melekler (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Yeuk-Sing Kong
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 12,570

Büyük Usta
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 25,493
2010 Komedi Oyuncu 4.6 485
2009 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.5 2,562

Tehlikeli Miras
2008 Macera Yapım Yöneticisi 6.5 11,520
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 43,140

Kara Maske 2
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.6 1,467

Aşk Zamanı
2000 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 82,043

Mutlu Beraberlik
1997 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 15,212
1997 Gerilim Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.4 437
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
5.8 1,508

Reddedilmiş Melekler
1995 Suç Yönetmen Asistanı 7.7 16,438

Zamanın Külleri
1994 Aksiyon Yapımcı 7.2 10,234

Chunking Express
1994 Komedi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
8.1 43,682
1994 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.9 2,845
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 438
1993 Aksiyon Yönetmen 5.6 92
1991 Aksiyon Oyuncu 5.7 226

Vahşi Günler
1990 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 12,203

Gözyaşlarının Geçtiği Gibi
1988 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 5,706

Goodbye Darling
1987 Komedi Oyuncu 5.6 16
1986 Komedi Oyuncu 6.1 138
Film Altyazıları
Gold (2,484) Get Out (1,642) Personal Shopper (1,523) Logan (1,405) Silence (1,262) The Age of Shadows (958) Split (910) La La Land (876) Rings (837) The Fate of the Furious (771)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,870) The Flash (4,206) Into the Badlands (3,131) Gotham (2,162) The Blacklist (1,724) Fargo (1,675) The Last Kingdom (1,399) Game of Thrones (1,371) Vikings (1,371) Billions (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017