Giriş Kayıt
Jing Lei Kong

Jing Lei Kong


Editör, Editör

Jing Lei Kong, editör, editör. Hala Hayatta (2006), Tian di ying xiong (2003), Shijie (2004), Platform (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editör 7.1 165
2014 Dram Editör 5.5 235
2014 Dram Editör 7.2 641
2013 Aksiyon Editör 5.4 440
2012 Dram Editör 5.7 12
2011 Romantik Editör 5.6 208
2009 Dram Editör 7.3 592

Arzuhal: Müştekilerin Mahkemesi
2009 Belgesel Editör 7.9 133
2008 Dram Editör 7.2 1,177
2008 Dram Editör 6.5 179
2007 Komedi Editör 4.7 21
2007 Dram Editör 6.5 307

Hala Hayatta
2006 Dram Editör 7.3 4,428
2006 Dram Editör 6.9 83
2004 Dram Editör 7.1 2,408
2003 Dram Editör 7.2 175
2003 Aksiyon Editör 6.4 3,793
2003 Komedi Editör 7.1 321

Platform
2000 Dram Editör 7.5 1,726

Sakin Ol
1997 Komedi Editorial Department 7.2 1,204

Güneşin Sıcağında
1994 Dram Editorial Department 8.3 2,508

Elveda cariyem
1993 Dram Editorial Department 8.1 17,990
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017