Giriş Kayıt
Mark Kolpack

Mark Kolpack


Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Mark Kolpack, görsel efekt, editör, oyuncu. Agents of S.H.I.E.L.D. (2013), Darısı Başıma (2001), Nefes Nefese (2010), Commander in Chief (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 153,707

Nefes Nefese
2010 Dram Görsel Efekt 6.6 5,518
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 15,024

Kutu
2009 Dram Görsel Efekt 5.6 78,569

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Görsel Efekt 6.5 171,858

Büyük Baba
2009 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
6.9 32,778
2008 Belgesel Görsel Efekt    
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107
2007 Biyografi Görsel Efekt    

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 207,339
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 2,961
2005 Dram Görsel Efekt    

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Görsel Efekt 7.0 13,029

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 92,143

One Tree Hill 5
2003 Dram Görsel Efekt 7.7 60,680

Darısı Başıma
2001 Komedi Görsel Efekt 5.2 64,162

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 201,064

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 196,732
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 157,229

Dawson's Creek 5
1998 Dram Görsel Efekt 6.6 28,770

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 106,717

Batman Daima
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 199,150
1990 Dram Editorial Department    

Casus Aile
1988 Dram Editorial Department 6.0 3,904
1986 Aksiyon Editorial Department 5.2 933
1986 Aksiyon Editorial Department    
Film Altyazıları
Gold (6,840) Rings (5,152) Logan (3,213) La La Land (2,020) Split (1,696) The Age of Shadows (1,683) Zashchitniki (1,543) The Great Wall (1,529) Get Out (1,357) A United Kingdom (1,356)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,990) The Expanse (3,293) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,223) Better Call Saul (2,884) The Blacklist (2,667) Supernatural (1,998) Vikings (1,612) Game of Thrones (1,578) The Big Bang Theory (1,337) Legion (1,121)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017