Giriş Kayıt
Mark Kolpack

Mark Kolpack


Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Mark Kolpack, görsel efekt, editör, oyuncu. Agents of S.H.I.E.L.D. (2013), Darısı Başıma (2001), Nefes Nefese (2010), Commander in Chief (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 171,260

Nefes Nefese
2010 Dram Görsel Efekt 6.6 5,518
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 15,125

Kutu
2009 Dram Görsel Efekt 5.6 82,379

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Görsel Efekt 6.5 181,498

Büyük Baba
2009 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
6.9 34,075
2008 Belgesel Görsel Efekt    
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107
2007 Biyografi Görsel Efekt    

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 213,474
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 2,961

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Görsel Efekt 6.9 13,396
2004 Dram Görsel Efekt 7.0 843

One Tree Hill 5
2003 Dram Görsel Efekt 7.7 64,059

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 99,382

Darısı Başıma
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 67,758

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 214,232

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 208,663
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 164,058

Dawson's Creek 5
1998 Dram Görsel Efekt 6.6 30,338

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 112,680

Batman Daima
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 210,506
1990 Dram Editorial Department    

Casus Aile
1988 Dram Editorial Department 6.0 3,904
1986 Aksiyon Editorial Department 5.2 933
1986 Aksiyon Editorial Department    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,553) The Flash (4,217) The 100 (3,951) La casa de papel (3,354) The Expanse (2,507) Legion (2,290) Supernatural (1,829) Colony (1,602) Krypton (1,594) The Big Bang Theory (1,370)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018