Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mark Kolpack

Mark Kolpack


Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Mark Kolpack, görsel efekt, editör, oyuncu. Agents of S.H.I.E.L.D. (2013), Darısı Başıma (2001), Nefes Nefese (2010), Commander in Chief (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 148,726

Nefes Nefese
2010 Dram Görsel Efekt 6.6 5,518
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 15,024

Kutu
2009 Dram Görsel Efekt 5.6 77,730

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Görsel Efekt 6.5 168,856

Büyük Baba
2009 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
6.9 32,337
2008 Belgesel Görsel Efekt    
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107
2007 Biyografi Görsel Efekt    

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 205,561
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 2,961
2005 Dram Görsel Efekt    

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Görsel Efekt 7.0 13,029

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 90,194

One Tree Hill 5
2003 Dram Görsel Efekt 7.7 59,736

Darısı Başıma
2001 Komedi Görsel Efekt 5.2 63,026

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 197,245

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 193,105
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 155,119

Dawson's Creek 5
1998 Dram Görsel Efekt 6.6 28,369

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 104,641

Batman Daima
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 196,110
1990 Dram Editorial Department    

Casus Aile
1988 Dram Editorial Department 6.0 3,904
1986 Aksiyon Editorial Department 5.2 933
1986 Aksiyon Editorial Department    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017