Giriş Kayıt
Mark Kolpack

Mark Kolpack


Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Mark Kolpack, görsel efekt, editör, oyuncu. Agents of S.H.I.E.L.D. (2013), Darısı Başıma (2001), Nefes Nefese (2010), Commander in Chief (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 160,907

Nefes Nefese
2010 Dram Görsel Efekt 6.6 5,518
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 15,125

Kutu
2009 Dram Görsel Efekt 5.6 80,541

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Görsel Efekt 6.5 176,344

Büyük Baba
2009 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
6.9 33,458
2008 Belgesel Görsel Efekt    
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107
2007 Biyografi Görsel Efekt    

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 210,145
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 2,961
2005 Dram Görsel Efekt    

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Görsel Efekt 6.9 13,396

One Tree Hill 5
2003 Dram Görsel Efekt 7.7 62,298

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 95,264

Darısı Başıma
2001 Komedi Görsel Efekt 5.2 65,969

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 207,278

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 202,409
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 160,346

Dawson's Creek 5
1998 Dram Görsel Efekt 6.6 29,457

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 109,568

Batman Daima
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 204,380
1990 Dram Editorial Department    

Casus Aile
1988 Dram Editorial Department 6.0 3,904
1986 Aksiyon Editorial Department 5.2 933
1986 Aksiyon Editorial Department    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017