Giriş Kayıt
Mark Kolpack

Mark Kolpack


Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Mark Kolpack, görsel efekt, editör, oyuncu. Agents of S.H.I.E.L.D. (2013), Darısı Başıma (2001), Nefes Nefese (2010), Commander in Chief (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 166,711

Nefes Nefese
2010 Dram Görsel Efekt 6.6 5,518
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 15,125

Kutu
2009 Dram Görsel Efekt 5.6 81,633

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Görsel Efekt 6.5 179,550

Büyük Baba
2009 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
6.9 34,075
2008 Belgesel Görsel Efekt    
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107
2007 Biyografi Görsel Efekt    

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 212,195
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 2,961

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Görsel Efekt 6.9 13,396
2004 Dram Görsel Efekt 7.0 843

One Tree Hill 5
2003 Dram Görsel Efekt 7.7 63,349

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 97,723

Darısı Başıma
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 67,067

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 211,340

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 205,865
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 162,555

Dawson's Creek 5
1998 Dram Görsel Efekt 6.6 29,957

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 111,247

Batman Daima
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 208,232
1990 Dram Editorial Department    

Casus Aile
1988 Dram Editorial Department 6.0 3,904
1986 Aksiyon Editorial Department 5.2 933
1986 Aksiyon Editorial Department    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018