Giriş Kayıt
Vincent Kok

Vincent Kok (51)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Vincent Kok, 15 Ağustos 1965 Hong Kong doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı. Cheong wong (2000), Hung wan yat tew loong (1998), (2001) Şaolin Futbolu (2001), (2001) Altın Yumruk İstanbul'da (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1965
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Kok Tak Chiu | Tak-Chiu Kok | Tak-chiu Kuk | Vince
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Oyuncu 6.8 334
2016 51 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
4.7 55
2014 49 Gerilim Oyuncu 6.1 562
2014 49 Komedi Yönetmen 4.8 103
2012 47 Komedi Yönetmen 4.6 65
2012 47 Komedi Oyuncu    
2012 47 Komedi Oyuncu 6.9 1,093
2012 47 Komedi Oyuncu 5.4 243
2011 46 Dram Oyuncu 5.9 1,220
2011 46 Dram Oyuncu    
2011 46 Komedi Senarist
Yönetmen
5.4 421
2010 45 Fantastik Oyuncu 5.2 69
2010 45 Komedi Oyuncu 7.2 1,585

Gökkuşağının Yankısı
2010 45 Dram Oyuncu 7.4 1,331
2010 45 Komedi Oyuncu 4.5 52
2009 44 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.9 333

Lady Cop
2008 43 Komedi Oyuncu 5.3 245
2008 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,529

Playboy Cops
2008 43 Aksiyon Oyuncu 5.2 307

Uzaylı Arkadaşım
2008 43 Komedi Yapımcı
Senarist
6.5 11,545
2007 42 Komedi Oyuncu 5.7 186
2007 42 Komedi Oyuncu 4.6 91
2006 41 Komedi Oyuncu 5.5 148
2005 40 Komedi Oyuncu 5.9 335
2005 40 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
Senarist
5.2 87
2004 39 Komedi Oyuncu 6.6 132

Super Model
2004 39 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.2 147
2004 39 Romantik Oyuncu 5.4 449
2003 38 Komedi Oyuncu 5.0 272
2002 37 Komedi Oyuncu 7.1 205
2002 37 Fantastik Oyuncu 6.2 210
2002 37 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.3 217

Şaolin Futbolu
2001 36 Aksiyon Oyuncu 7.3 60,906

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 12,721
2001 36 Korku Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.3 540
2001 36 Suç Oyuncu
Senarist
Yapımcı
7.5 1,156

Lavanta
2001 36 Fantastik Oyuncu 6.1 359
2000 35 Aksiyon Oyuncu 4.8 181
2000 35 Dram Oyuncu 7.1 408
2000 35 Komedi Oyuncu 6.0 355

Okinawa Rendez Vouz
2000 35 Oyuncu 6.0 314
2000 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 663
1999 34 Aksiyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.0 8,923
1998 33 Tarihi Oyuncu 6.8 455
1998 33 Aksiyon Senarist 6.2 4,133
1998 33 Aksiyon Oyuncu 5.6 281
1998 33 Dram Oyuncu 6.9 176
1998 33 Komedi Oyuncu 6.1 658
1998 33 Komedi Oyuncu    
1997 32 Komedi Oyuncu 6.1 1,052
1997 32 Komedi Senarist 6.2 598

Aşçılar Kralı
1996 31 Aksiyon Oyuncu 7.4 6,073
1996 31 Komedi Oyuncu 6.7 496
1996 31 Aksiyon Oyuncu 6.8 674
1996 31 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
7.0 2,471
1996 31 Oyuncu 6.0 120
1995 30 Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.3 117

Büyük Risk
1995 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,271
1995 30 Senarist 5.6 62
1995 30 Komedi Oyuncu 6.9 41
1994 29 Aksiyon Senarist 7.2 3,696
1994 29 Komedi Oyuncu
Senarist
   
1993 28 Komedi Oyuncu
Senarist
7.6 2,829
1993 28 Dram Senarist    
1992 27 Komedi Oyuncu
Senarist
   
1991 26 Komedi Oyuncu 6.0 81
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017