Giriş Kayıt
Motoji Kojima

Motoji Kojima


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Motoji Kojima, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 Suç Sanat Yönetmeni 7.4 317
1970 Sanat Yönetmeni    
1969 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.8 1,431
1968 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 44
1960 Yapım Tasarımcısı 7.3 6
1951 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 323
1949 Sanat Yönetmeni 6.9 45
1949 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 91
1948 Yapım Tasarımcısı 6.8 79
1947 Yapım Tasarımcısı 6.8 12
1946 Dram Sanat Yönetmeni    
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018