Giriş Kayıt
Kazuo Koike

Kazuo Koike (81)


Senarist

Kazuo Koike, 08 Mayıs 1936 Akita, Japonya doğumlu senarist. Shurayukihime (1973), Samurayın Gözyaşları (1995), Shogun Assassin (1980), Kozure ôkami: Ko wo kashi ude kashi tsukamatsuru (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1936
Doğum Yeri: Akita, Japonya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 65 Aksiyon Senarist 5.8 2,419

Samurayın Gözyaşları
1995 59 Aksiyon Senarist 6.5 9,527
1993 57 Senarist 6.8 41
1991 55 Animasyon Senarist    
1990 54 Aksiyon Senarist 5.6 314
1988 Animasyon Senarist 7.1 799
1980 44 Aksiyon Senarist 7.4 8,072
1974 38 Aksiyon Senarist 6.4 82
1974 38 Dram Senarist 6.4 1,591
1974 38 Aksiyon Senarist 7.5 2,222
1974 38 Aksiyon Senarist 6.7 615
1973 37 Aksiyon Senarist 7.7 8,681
1973 37 Aksiyon Senarist 7.0 423
1973 37 Aksiyon Senarist 7.7 2,423
1973 37 Aksiyon Senarist 7.1 857
1972 36 Aksiyon Senarist 6.8 1,209
1972 36 Aksiyon Senarist 7.8 2,608
1972 36 Aksiyon Senarist 7.8 3,010
1972 36 Aksiyon Senarist 8.1 3,652
1972 36 Aksiyon Senarist 7.9 4,706
Dizi Altyazıları
Vikings (9,104) Supernatural (3,927) Mr. Robot (3,782) The Big Bang Theory (3,215) Game of Thrones (3,206) Gotham (2,991) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,812) Arrow (2,759) The Flash (1,882)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017