Giriş Kayıt
G.S. Kohli

G.S. Kohli


Müzisyen, Müzisyen

G.S. Kohli, müzisyen, müzisyen.

Diğer Bir İsmi: G.S. Kohili | Kohili | Kohli
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 Aksiyon Müzik 6.1 29
1968 Aksiyon Müzik 6.5 13
1966 Dram Müzik 7.1 56
1959 Aksiyon Müzik 7.3 40
1959 Müzik    
1958 Dram Müzik 7.0 41
1958 Müzikal Müzik 7.1 114
1957 Müzikal Müzik 8.1 785
1956 Aksiyon Müzik 7.6 439
1955 Komedi Müzik 7.2 289
1954 Müzikal Müzik 7.0 154
1953 Aksiyon Müzik 7.1 63
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017